2015. február 17., kedd

Kvarc konyhapult

Prémium minőségű kvarc kompozit és porcelán konyhapultok és munkapultok gyártása. A pultokat cégünk egyedülálló módon felméri, saját műhelyében feldolgozza, és szakszerűen beépíti. A több, mint 1típust biztosító SantaMargherita és StoneItaliana gyártóknak köszönhetően mindenki megtalálja a leginkább hozzá illőt.


Az építőiparban “kvarcit” vagy “ kvarc ” néven elterjedt termék egyik fő alapanyaga a természetes kvarcit és kvarchomok, amelynek állományát egyéb zúzott természetes kövekkel és speciális gyantával javítják fel, hogy mérnöki úton a lehető legkedvezőbb tulajdonságokkal bíró anyag jöjjön létre – amelyet a. Szinte végtelen lehetőségei vannak, mivel a kvarc természetes színektől - úgymint a fehér, fekete és a barna - különleges színekben is megtalálható, mint az arany és a kék.

A kvarc munkalapok szépsége nem egyszerűen kiemeli a konyhája szépségét, de egyéb hagyományos anyagokat is túlszárnyal. A konyhapult vagy munkalap méretre vágása után rámarjuk az élprofilt, majd ezt követően kivágjuk a tűzhely és a mosogatótálca helyét. Végül a gránit és kvarcit konyhapultokat olaj és zsír beszívódás elleni védelemmel látjuk el. A terméskövet kedvelők számára lenyűgöző lehet a kvarckőből készült konyhapult.


A kvarckő munkalapok kisugárzása és tapintása a valódi kőre emlékeztetnek. Természetes modelljéhez képest a kvarcalapon előállított műkőnek egységes és állandó a színe és a szerkezete is. Cégünk egy családi vállalkozás.

Az elmúlt évek sztárja vitathatatlanul a gránit volt a konyhai munkalapok közül, hiszen időtállóbb és ellenállóbb akár az olcsó laminált, akár a drága és trendi, de igencsak kényes márvány munkalapoknál. Anyagában apró csillogó szemcsék találhatók. Metropolis Kollekció Közkedvelt beton hatású kvarc kompozit anyag. A konyhai munkalap tervezővel most a konyhai munkalapodat is megtervezheted. Kombinálhatod a különféle munkalapokat, anyagokat, konyhai mosogatókat, méreteket, stílusokat és még sok minden mást.


Akciónk keretében minden kedves érdeklődőnket személyre szabott kedvezményekkel várjuk. Kérjük tekintse meg referencia pultjainkat! A leglényegesebb különbség tehát kvarc és gránit között, hogy a kvarc kevésbé áll ellen a hőnek és lényegesen drágább is. S bár külföldön már kétségtelenül annak igazán trendi a konyhája, akinek nem gránit, hanem kvarc konyhapultja van, itthon valószínűleg csak a trendkövető, a konyhát inkább csak. Gránit konyhapult egy törökbálinti konyhában.


Szemet gyönyörködtető kvarc színeivel, anyagaival és kiváló. Silestone kvarc kompozit: Cosentino cég által kifejlesztett, éve a piacon lévő természetes kvarc alapú kő, mely közel féle színben elérhető, melyet bemutatótermünkben meg is tekinthetnek. Az esztétikumot a praktikussággal ötvözi, egyedülálló összetétele miatt rendkívül ellenálló a karcokkal és szennyeződésekkel szemben. Felülete porozitás mentes, így nem. Szabott méterárak Read more.


Munkalapok raktáron.

Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. A sima és pórusmentes üveg felület nagyon könnyen tisztán tartható egy puha törlő segítségével, teljesen higiénikus, nem hagynak rajta foltot a különböző élelmiszerek, viszont a súrolni nem ajánlott mert karcolódhat. Az edzett üveg sem törhetetlen, ezért némi óvatosság nem árt, egy. IKEA) konyhai munkalapját! Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek.


Kiemelkedő minőségű, karcálló, hőálló, antibakteriális kvarc és gránit konyhapultok, burkolatok széles választékban. A konyha az egyik legfontosabb színtere a lakásnak és a családi háznak egyaránt, ezért nem mindegy , hogy a legfontosabb alkotórésze a konyhapult , hogyan és milyen anyagból van elkészítve! A mai korban az amerikai típusú konyhák népszerűségével még nagyobb hangsúlyt kapott a konyha megléte, hiszen legyen szó családi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések