2015. február 11., szerda

Obi lambéria

Lambéria vásárlása és rendelése az OBI -nál. Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni? Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét. OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában.


Esztétikus borovi, északi luc, trópusi fa alapanyagból. Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. Fa lambéria alkalmazása. Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás. Falburkolat kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas.


Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár. Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt! Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót.


FENYŐ LAMBÉRIA 16Més még termék közül választhat a kategóriában. A különböző színek és felületek mellett a burkolandó terület nagyságától függően különböző szélességű csíkok közül is választhatunk, a műanyag falburkoló lezáró elemei pedig igazodnak a lakás és a lambéria külleméhez is. Minden háztartásban találhatók olyan helyiségek, amelyeknek a levegője párásabb.


UV stabil műanyag lambéria raktárról, lambéria kezdő- és sarokprofil raktárról, méretre vágva. Ha már lambéria , akkor legyen műanyag. Ha pedig már műanyag lambéria : rakjuk fel önállóan.


A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés.


Azonban hogy ne csak szép ,de. Augusztus 17-től 23-ig nyári szüneten lesznek dolgozóink, augusztus 24-től azonban frissen és kipihenten, a megszokott nyitvatartási idővel várjunk Mindenkit. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! This feature is not available right now. Please try again later. A műanyag lambéria burkoló felülete lehet csempe-, kő-, beton-, illetve faerezet hatású, de egyszerű homogén sík felület is, falra és mennyezetre egyaránt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A Bohács Barkács Bt.


Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések