2015. február 26., csütörtök

Gipszkarton táblaméret

Valós készlettel rendelkező gipszkarton , kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon. Mint ahogy arról már korábban írtunk, a gipszkarton egy rendkívül sokrétűen felhasználható anyag. Azonban nem árt tisztában lenni a gipszkartonozás árak alakulásával és a különféle típusokkal, mielőtt emellett kötelezzük el magunkat.


Minden típusú gipszkarton azonnal megvásárolható áruházunkban amiből gipszkarton álmennyezet és gipszkarton fal építhető! A kombinált mennyezetek, amelyeket tandem feszítőlapok és gipszkarton lapok képviselnek, továbbra is népszerűsítik.

Az ilyen minták korlátlan tervezési lehetőségei vannak, és a különféle szokatlan kompozíciók örömet okoznak. A tűzálló gipszkarton a tűzvédelmi és a hanggátlási igényeknek is megfelel! A normál kartonnál 5-kg-al nehezebb mert ennyi üvegszálat “gyűrnek” bele. Ezzel megnövelik a testsűrűségét is a gipszkartonnak amitől erős lesz a hanggátlása is.


Tetőterekbe sokszor tűzvédelmi előírás a használata. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A gipszkarton egyre elterjedtebb építőszerkezet, amely álmennyezetként, előtétfalként és válaszfalként is alkalmazható.


Rengeteg előnye miatt alkalmazzák.

Villámgyorsan lehet vele építkezni, nem jár nagy piszokkal, nincsen napokig tartó száradási idő, jó hőszigetelő, hanggátló, tűzgátló, nagyszerű helyiség klimatizáló és nem éghető anyag. Normál gipszkarton lap. A gipszkarton egy olyan természetes alapanyagú építőelem ami kellemes helyiség klimatizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Gipszkarton normál RB 1mm táblaméret 1. Ez abban mutatkozik meg, hogy nagy mennyiségű párát képes befogadni így a nyári melegben csökkenti a lakóhelyiség páratartalmát.


A téli száraz fűtési szezonban viszont párát juttat a lakótérbe. Hangszigetelő gipszkarton. Nagy testsűrűségű kemény gipszkarton. Jelölése: RFI (DFH2) Megjelenése: kék színű gipszkarton.


Siniat gipszkarton árak. A mélységhatárolós csavarbehajtófej fix ütközővel rendelkezik, így lehetővé téve a csavarbehajtó fejek egyszerű használatát. A fix ütközővel kézileg beállíthatjuk a mélységet, így megakadályozza, hogy a gipszkarton lap átlyukadjon, és segít abban, hogy egyforma mélyre menjenek a csavarok.


Impregnált gipszkarton 1mm vastag. Tűzgátló gipszkarton 1mm vastag. A gipszkarton álmennyezethez és válaszfalhoz minden kiegészítő is megtalálható.


Jellemző tulajdonságok: Papírlapok közé ágyazott kötött gipszmassza. Munkatársaink segítséget nyújtanak Ön számára, hogy megtalálja a legjobb minőségű terméket a lehető legideálisabb áron.

A gipszkarton lapokat a különböző gyártók a legkülönfélébb vastagsági és táblaméretek­ben gyártják. Házilagos kivitelezéshez ajánlott az „egyemberes”, 1x 1cm-es táblaméret , amely mm vastagság mellett csupán kg tömegű. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Keressen, hasonlítson össze ajánlatokat és találja meg az Ön számára legjobbat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések