2015. február 25., szerda

Rivago kerítéskő

Nemes, purista design. Sima betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré. Időtlen optikája minden építészeti stílushoz illik és egyszerű eleganciájával mindenkit meggyőz. Semmelrock Rivago kerítés. Sima, betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Construma Kiállításon.


This feature is not available right now. Please try again later. Bruttó árakat tartalmaz. Vásárlói vélemények. Meglepődtem, hogy mennyit változott a tüzép.


A lakásfelújításhoz kerestem csempét és meglepően nagy választék volt.

Szélesség és magasság nem probléma. Az antikolt felület patinás hatását tovább fokozzák a melírozott színek. Legfontosabb jellemzők: zárt, látszóbeton felület egyszerű, időtlen elegancia az egyszerű rendszernek köszönhetően könnyű megmunkálhatóság fagyálló a termék kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki.


SEMMELROCK Rivago kerítés – Mokka. Egyszerű, klasszikus kialakítása kitűnően keretezi a beton, fém, fa, üveg felületekkel hangsúlyozott, egyszerű geometriai formákból alkotott építményeket. A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetők, mivel homogén anyagból készülnek és egyik. Antik kerítéskő normál 40x20x(felezhető). Választható színek: Arktis, Pergamino, Füstantracit.


Az Architektura kerítéskő egy ház takaros kerete és névjegykártyája. A hasított felület és és azzal összhangban álló színválaszték biztosítja a ház és kerítés közötti harmonikus összhatást. A gondosan kialakított, igényes felület és és azzal összhangban álló színválaszték biztosítja a ház és kerítés közötti harmonikus összhatást.


Hasított felület hozzá illeszkedő fedlapokkal. Leier Hungária Kft. Nedvességnek és fagynak jól ellenáll, nagy kopásállósággal bír.


Szeretné, ha nemcsak Budakeszin fogadná ez a látvány, hanem otthonában is? MODERN kerítéskövünk tökéletes a letisztult tömegformálású épületek kerítéséhez. Ez egy érdekes felhasználási módja a blokkoknak: tökéletes kerítést lehet építeni belőle!


Hát a helyzet nem ilyen egyszerű!

Sajnos ezek a dög kövek. A Rivago kerítés fedlapja is domború alakú, hogy az esővíz és a hólé könnyen lefolyjon róla. Fedlapoknak a falak és a kerítés lábazatának lefedésére beépített, a kerítés, illetve a fal szélességénél szélesebb köveket nevezzük.


Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Feb This Pin was discovered by Ernő Haction.


Raklapon levő termékek. Termék kategóriája. Ezzel a kerítéselem tökéletesen illeszkedik a térkőburkolathoz!


Az antik termékvonal közvetlen kibővítéseként kellems színeivel kiválóan illeszkedik klasszikus vagy mediterrán hangulatú környezetbe is. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Porotherm tégla árak. Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva.


Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések