2020. március 23., hétfő

Vízbázisú fafesték

Spring is finally here and we are marking the occasion with up to off. A vizes bázisú festékek elvitathatatlan jó tulajdonsága, a környezetbarátság. Mind a kezelt felületek – és azok környezete – mentesül az oldószerek okozta esetleges károktól, mind a kezelt felületek felhasználói, gondoljunk csak a felületkezelt gyermekjátékokra. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


A vízbázisú termék használatánál az alapozás, a felhordás mikéntje az oldószeres változatnál leírtak szerint történik.

Vízbázisú (149) Több. Másik fajtája a vízbázisú vastaglazúr. Ugyanúgy fényes hatást kölcsönöz a fának, ami pedig mellette szól, hogy gyorsabban szárad mint az oldószeres lazúr. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Természetes olaj alapú, vízhígítású gyöngyházfényű favédő lazúr, aminek kötőanyaga növényi olaj-alkid.


Védi a fát az időjárás hatásaitól, lelassítva a nedvesség fába való beszívódását és a napsugarak káros hatását. A Dulux Rapidry Satin Matt prémium minőségű vizes bázisú selyemfényű zománcfesték fa-, vas- és egyéb fémfelületre.

Kellemetlen szagtól mentes, így beltérben és kültéren is egyaránt használható. C-ig hosszútávon ellenáll a hőnek, így jól használható radiátorok vagy egyéb fűtőtestek esetén. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska. ThermoShield Nature Fafesték a megoldás! Egyszerű felhasználás, hosszantartó védelem A Milesi vékonylazúrok kiemelkedő védelmet biztosítanak kültéri faszerkezeteinek.


A legtökéletesebb védőszer nem más. Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink segítenek elkészíteni a kívánt árnyalatot. Olaj-módosított vízzel hígítható akril fafesték. A Sadolin Extreme kültéri vízbázisú , gyorsan száradó, extra tartós selyemfényű lazúr. A PROTEKTOR kültéri hőszigetelő fafesték egy prémium kategóriás bevonat, vízbázisú akril-diszperzión alapul, amely igen magas arányban tartalmaz fehér pigmensű titándioxidot valamint különféle segédanyagokat.


Mikrofinomságú üres kerámiagömbök optimalizálják épületfizikai tulajdonságait és megkönnyítik a. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló, gyalult deszka, szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben. Tikkurila Jedynka Rozsdagátló Alapozó (Szürke, Vörös) Alacsony oldószer tartalmú alkid gyantát tartalmazó alapozó festék. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri és kültéri acél és vas felületek és elemek alapozására, valamint vízbázisú , alkid és klórkaucsuk tartalmú zománcfestékek alá.


Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat.

A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy prémium kategóriás bevonat, vízbázisú akril-diszperzión alapul, amely igen magas arányban tartalmaz fehér pigmensű titándioxidot valamint különféle segédanyagokat. Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Gyorsan száradó, matt fényű, vékony filmréteget képző falazúr kültéri fa dekorációs és védelmet nyújtó kezelésére.


Kiemeli a fa természetes rajzolatát. Akár éves tartósság! CELLKOLOR SELYEMFÉNYŰ zománcfesték Jól tapadó időjárásálló képességű selyemfényű zománcfesték. Alkalmazási terület: Kül- és beltéri faszerkezetek, ajtó, ablak, kerítés, korlát, vas- és acélfelületek fedo festésére illetve korábban festett felületek felújító festésére használható.


Ennek érdekében az AkzoNobel elemezheti a személyes adataimat, többek között az AkzoNobellel megosztott egyéni beállításaimat, az online és offline vásárlási előzményeimet, valamint az AkzoNobel webhelyeinek és alkalmazásainak regisztrált. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől! A színtervezésnél előfordulhat, hogy Ön olyan színt választ a kollekcióból, amelyre a festékgyáraknak nincs kidolgozott receptúrája. A Basacolors Passion vízbázisú akril matt latex falfesték kiválóan alkalmazható beltéri falak festésére.


Kiváló minőségű festék a foltmentes felvitelre specializált viszkozitással. Magas szárazanyag tartalom magas. A festékbolt Sárvár és környéke festék kiskereskedelmi szaküzleteként festési kellékanyagok, dekorációs elemek, segédanyagok és egyéb kiegészítők – alapozók, csiszolóanyagok – forgalmazásával várja leendő vásárlóit!


Fafesték Budapest, fafesték Debrecen, Fafesték , Kunszentmárton, Fafesték Maglód , Fafesték Üllő, fafesték Szarvas, fafesték Öcsöd Festéklazúr és zománcfesték kereskedés- fatelepünkön minőségi festékeket, lazúrokat és impregnálószereket vásárolhat számos kiegészítő termékkel együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések