2020. március 11., szerda

Pvc zsugorfólia

China Wholesale Pvc Granule Supplier High Quality, Competitive Price! Satisfying Service. Find the Newest Product. A zsugorfóliák kiválóan alkalmasak kis gyűjtőcsomagok kialakításához.


Partner a csomagolásban!

PE bázisú zsugorfólia , attraktív, nagy szakítószilárdságú, nagy hegesztési biztonsággal, könnyű hegeszthetőséggel és nagy zsugorodó képességgel rendelkezik. Környezetbarát, egészségre nem ártalmas, alacsony hőmérsékleten (kb. 1– 1oC) zsugorodó fólia. A finom zsugorfóliák közül a legkönnyebben feldolgozható fólia. Optikai tulajdonságai kiválóak, ugyanakkor hegesztési szilárdsága, ill.


Csomagolástechnika - Minőségi ipari csomagoló anyagok nagy választékban. Vásárlás: Csomagoló fólia árak, eladó Csomagoló fóliák. Akciós Csomagoló fólia ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Termékek egyedi és csoportos csomagolására alkalmas. Víztiszta anyagú zsugorfólia , széles körű felhasználásra. Mind az élelmiszer-, mind más iparág alkalmazásában áll, egyedi, vagy gyűjtő csomagok képzésére. Pozitív tulajdonságainak köszönhetően, tág körben alkalmazható.


Magyar családi tulajdonú vállalkozás. Folyamatos innovációival vezető szerepet tölt be a csomagoló fólia gyártás piacán és a sztreccsfólia piacon. Alacsony hőfokon is jól zsugorodik, ugyanakkor mechanikai ellenálló képessége alacsonyabb mint a polietilén vagy poliolefin zsugorfóliáké.


A legfényesebb fólia. A találatok szűrése: Ár Név. Almazöld pvc kapszula, kupak. Arany színű pvc kapszula, kupak. This video is unavailable.


Egyszerű és gyors módja az ásványvizek zsugorfóliázásának. A Papyrus egy vezető európai nagykereskedő a grafikai-, irodai papírok, létesítmény üzemeltetési kellékek és ipari csomagolások területén.

Fényes, matt és antireflex felülettel választható, víztiszta, transzparens és fedett színekben. Különbözô minőségű. Fóliázógép és kiegészítői árak összehasonlítása – Vásárolj kedvező áron – Kattints vagy használd a keresőt – Találd meg az Neked szóló vákumtasak ajánlatot! Ez a csomagolás az élelmiszert megóvja és tetszetős megjelenést biztosít neki.


A termék szavatossági idejének meghoszszabbításához. Sztreccsfóliák Színes sztreccsfólia Tovább. Sztreccsfóliák Újrahasznosított sztreccsfólia Tovább. Szeged Cserzy Mihály utca 35.


A Material-Plastik Kft. A dinamikusan fejlődő vállalat beszállítója számos multinacionális és helyi piacvezető háztartási és közületi papírtermék gyártónak, üdítőital, sör és ásványvíz palackozónak valamint élelmiszer és állateledel gyártónak. A zöldhulladék nemcsak esztétikailag képes lerontani kertünk megjelenését, hanem kellemetlen szagokat is áraszt magából. Ha szeretnénk megszabadulni tőle, válasszunk szakszerű és gyors zöldhulladék elszállítást, amivel garantáltan megkíméljük környezetünket.


PVC zsugorfólia Tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések