2020. március 23., hétfő

Zöld shaggy szőnyeg

Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról. Super green ( zöld shaggy szőnyeg ) shaggy szőnyeg 160x220cm, Super shaggy ligh beige extra puha szőnyeg Finom puha süppedős anyag A szőnyeg élőben még szebb! Anyaga: 1 polipropilén Hátoldala: juta Tulajdonságok: antiallergén, padlófûtés használata esetén is alkalmazható, könnyen tisztítható, hõkezelt,, Szônyeg, modern szônyeg, kézi szônyeg, shaggy szőnyeg , perzsa. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is.


Közte a 70x100cm, 80x150cm, 125x200cm, 150x230cm, 200x300cm, 250x350cm-es shaggy szőnyeg méretekből választhatsz.

A shaggy szőnyeg szín árnyalatai széles skálában mozognak. A krém, fehér, barna, zöld , bordó, kék, lila, türkiz, fekete, szürke shaggy szőnyegek árnyalatival szinte „gyerek játék” berendezni otthonod. A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára. Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


Tapasztalni fogod a zöld szín megnyugtató-, és vidám jótékony hatását. Különleges lehet otthonodban egy zöld hosszú szálú shaggy szőnyeg akár egyszínű, de ha van benne egy kis fehér minta akkor elegáns is lesz egyben. Modern és aszimmetrikus minták a Vega Shaggy Green szőnyegen, melyeket egy különlegesen szőtt hurkok választanak el egymástól.

Vastag 4cm hosszú szálú zöld shaggy szőnyeg , amely otthonod kedvenc darabja lesz! Széles shaggy szőnyeg méret választék: 70x100cm, 80x150cm, 80x300cm, 125x200cm. Selymesen puha…hálószobába, nappaliba!


K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. SzőnyegBazár - Szőnyeg Kínálatunk. Kiváló minőségű vastag shaggy zöld színű padlószőnyeg. Különleges zöld szín nyugtató hatással van a környezetre, a természet színe. Egy nappali üde színfoltja lesz, örök tavaszt visz a lakásba.


Nagyon szerethető, puha, meleg padlószőnyeg melyen öröm a közlekedés. Nagyon sokan keresik a tökéletes otthon titkát, de sokan nem tudják, hogy ez nem mindig a bútorokon, a falak színén, vagy a kiegészítőkön múlik, hanem legtöbb esetben a lakástextilek anyagán, mintáin és színein, melynek tökéletesen passzolnia kell a szobák színéhez, elrendezéséhez és mintáihoz! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hálószobába, nappaliba is megfelelő puha tapintású szőnyeg.


A világos krém szín és a sötétebb zöld színű árnyalat természetes hatású, míg a nonfiguratív minta modern jelleget kölcsönöz a szőnyegnek. Szállítási idő: nap. Ez a bozontos szőnyeg bármely szobában garantáltan magára vonzza a tekinteteket! Zöld shaggy szőnyeg x 1cm.


A bozontos szőnyeg kiváló minőségű polipropilénből készült, így rendkívül időtálló és kön.

Gyönyörű, dekoratív shaggy szőnyegek között válogathat. Változatos színvilág, egyedi minták különböző méretekben. Széles a választék, megtalálja a keresett mintákat, méreteket, színeket.


Környezetbarát-Színtartó-Atkamentes-Vízcseppálló Tisztítás: -száraz tisztítás: porszívóval -Nedves tisztítás: semleges hatású, Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban. Berzinia vastag zöld shaggy szőnyeg 160x230cm méretben. Csúcs kategóriás shaggy szőnyeg , amely fenséges érzetet biztosít.


Shaggy szőnyeg , Padlószőnyeg, Gyerekszőnyeg, Futószőnyeg, Lábtörlő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések