2020. március 27., péntek

Teafaolaj penészes falra

A fürdőszobában vagy a konyhában felbukkanó penész ellen úgy vetheted be, ha egy evőkanálnyit alaposan elkeversz két deci vízben, majd az így nyert oldattal befújod a penészes területet. Néhány napig hagyd hatni a szert. Ezután a porrá vált penészt porszívózd fel a falról. Ha csempén használta csak töröld le egy nedves. Teafaolaj helyett grapefruitmag-kivonatot is használhatunk, melyből szintén vizes oldatot kell keverni, és ezt a penészes felületre permetezni.


Semmilyen természetes módszer sem működik olyan hatékonyan, mint ez a spray. Illata is erős, de pár napon belül elillan. Nagyon jól orvoslja az egyes bőrproblémákat, például a kiütéseket és a pattanásokat, de a makacs penészfoltoktól is segít megszabadulni. A teafaolaj drága, de egy kevés mennyiség elég a megfelelő eredményhez.


A penész eltüntető keverékhez csak egy szórófejes flakonra, fél liter vízre és csepp teafaolajra van szükséged. Keverd egybe a vizet és az olajat a falakonban. Rázd jól fel, hogy az olaj ne állnon meg a víz tetején, majd fújd a penészes falra. Hagyd megszáradni, végül töröld le egy puha ronggyal. Képek a falra minden mennyiségben.


Fiatalos modern faliképek. A saját stílusod otthonod falain. Utóbbi eltávolításához spricceljünk kb. Ha nehezen hozzáférhető részen telepedett meg a penészgomba. Négy rész denaturált szesz és egy rész szalicilsav keverékébe áztassunk puha rongyot, és azzal húzzuk át a penészes felületet!


Minden esetben viseljünk gumikesztyűt! Rossz levegő, pattogzó festék, potyogó, megrepedt vakolat, penészes fal , penészes ruha, penészes bútor. Amennyiben vegyszerekkel küzdesz a penész ellen , csak tetőzöd a bajt…. A hatékony, természetes gombaölő szer - mely egyébként az orvoslásban sem ismeretlen - kiváló fegyver a penész ellen. Keverd össze a vizet és az olajat a falakonban, rázd jól fel jól, hogy az olaj ne álljon meg a víz tetején, utána pedig fújd a penészes falra.


Ezután hagyd megszáradni, és végül töröld le egy puha ronggyal. A szert minden használat előtt fel kell újra rázni, mert az olaj nem oldódik a vízben! A műanyag nyílászárók elterjedése óta egyre többen küzdenek penésszel, bár ebben egyáltalán nem a nyílászárók a bűnösök, de a vályogházakban is gyakori a penész, különösen, hogy régen ezeket az épületeket alulról nem szigetelték.


A teafa (Melaleuca alternifolia) Ausztráliában őshonos növény, melynek girbe-gurba törzsét vastag, papírszerű kéreg borítja. Először a falra spriccelhető szerekkel kezdik a penész elleni harcot. Utána jönnek a tablettás vagy betétes párátlanítók.


Ezt követik a nagyobb párafalók vagy szárítógépek. Nos ettől a ponttól szoktuk azt mondani, hogy itt már fáj. Mert itt lépjük át azt a bizonyos lélektani húszezer forintos határt, ami.


Premium Loading. Find out why Close. Falmászó verseny a Zemplén Kalandparkban. Egy puha rongyot áztassunk a folyadékba, és azzal húzzuk át az érintett felületet.


Egyedi, hazai művészek által tervezett tapétákat, posztereket kínálunk webáruházunkban. Mintáink magyar tervezők munkái, minden minta egy-egy műalkotás. Skip trial month free.


Unsubscribe from Csicsics György? Penész Csicsics György. Cancel Unsubscribe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések