2020. március 12., csütörtök

Trapézlemez vas megye

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Legalább ajánlatot begyűjt Önnek a táblázat. Cégünk, a Tesz-Kft.


Dabason, Budapesttől mindegy km-re délre helyezkedik el, egy újonnan kialakított iparterületen. Legolcsóbban a gyártótól! Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása.


Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Egyik alapvető célunk, hogy modern, a piac elvárásainak teljes mértékben megfelelő termékeket ajánljuk vevőinknek, amelynek érdekében folyamatos fejlesztőmunkát végzünk. Bánházi Bernát és Bánházi Barnabás kapta Szabolcs – Szatmár – Bereg Megye , Év Termelő Vállalkozója díját.


A trapézlemez a hullámlemezek egyik fajtája. Arról a sajtolási mintázatról kapta a nevét, amely keresztmetszetében egymásnak szembeforduló, egymásba érő trapézokat formáz. A lemez felületi kialakításának célja, hogy a csapadék és a szennyeződések minél könnyebben eltávozhassanak a felületéről az árkok medrében. Dekor lemez Fehér színű T14-es bordás trapézlemez mm anyagvastagsággal dekorációs célra.


Garázsok, műhelyek, belső felületek burkolására, álmennyezetnek tökéletes megoldás. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás?


Pest megye a Telefonkönyv adatbázisában. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Az épület lakott volt pár évvel ezelőttig, beton az alapja, a födém. A CELLSPAN szendvicspanel: Gazdaságos megoldást jelent az oldalfal, válaszfal és álmennyezet megoldások között. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma!


Szendvicspanel Részletek. Vas megye régióban. Minden egy helyen ami a tetőhöz és a kerítéshez kell.


Trapéz lemezek, cserepes lemezek, zárt szelvények, vas anyagok, C, Z profilok, csavarok, szegők,szend. PLEXI TÉRELVÁLASZTÓK A KÉSZLET EREJÉIG! Irodánk nyitva tart,áruátvételre,kiszállításra továbbra is rendelkezésükre állunk! T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Mesterházy (I.) Gyula a kúriát historizáló (eklektikus) stílusú kastéllyá építtette ki, oldalszárnyakkal és külön személyzeti lakásokkal bővíttette. Az addig téglalap alaprajzú rezidencia ekkor nyerte el. A Polmetál szendvicspanelek polisztirolhab, kőzetgyapot és PIR töltettel készülnek.


Széles körben használhatók: tetőfedés, homlokzati vagy éppen hűtőházi projekteknél egyaránt. Zala megye a Telefonkönyv adatbázisában. Tető, kerítés, oldalfalak vagy tárolók építéséhez trapézlemezek különféle színben.


Hidegen hengerelt vaslemezek árak, és további információk, specifikációk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések