2020. március 31., kedd

Téglaburkolat beltérre

Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. SZELETELT TÉGLA RUSZTIKUS MEDITERRÁN STÍLUSHOZ. Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti! Szeletelt tégla, ahova az egész bontott tégla nem fér el! Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel.


Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Milyen téglát vegyek?


MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Stegu beltéri, kültéri és téglaburkolatok.


Akciós áron akár készletről is. A termékkínálatot bemutatótermünkben is megnézheti. United Fürdőszoba Stúdió.

Sziget-Tégla weboldalán ! Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Téglabukolat a Stegu valódi kő kínálatával bármely belső térnek a prémium hatásért. A paletta a természetes téglaburkolat színeit idézi, a téglaburkolat tökéletes választás skandináv stílusú enteriőrökhöz, minimalista, vagy épp rusztikus designhoz egyaránt. A falazott téglaburkolat vastagságának csökkentésével hasznos alapterület nyerhető, továbbá a kisebb súly a teherhordó szerkezeteket is kíméli.


A kis fadarabkák rétegelt lemezre vannak felragasztva, melyek mérete 80xcm. A ragasztáshoz neutrális szilikont használhatunk. Fa paneljeinket beltérre , faldekorációként javasoljuk, kültérre, valamint fürdőszobába és wellness helyiségbe nem ajánljuk a víz és a magas páratartalom miatt.


Nézze meg galériánkat! Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online! Köszöntelek kedves érdeklődő! Letisztult formák, érdekes felületek.


Termékeinket úgy gyártjuk, hogy Neked a legmegfelelőbb legyen. A természetes követ kiválasztjuk, átválogatjuk. Rusztikus téglaburkolat , járólap, szeletelt tégla, vágott tégla. A burkolatok teljesítmény nyilatkozattal rendelkeznek.


Téglahatású burkolatok. Hőszigetelő rendszerre történő burkolásra is alkalmasak.

Dekor falburkolatok széles választékával várjuk webáruházunkba illetve budapesti bemutatótermünkbe. Vasárnap is nyitva! Az oldalon feltüntetett árak és adatok a nagyméretű téglaszeletre vonatkoznak.


Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések