2018. július 3., kedd

Citytop térkő

Citytop térkő , szürke. A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Budapest, KöKI-terminál bevásárló- és irodaközpont.


A változatos szín és formavilág mellett kiemelkedő előny, hogy nincs térkő elmozdulás. Termékünk két új színárnyalatával még több környezethez tudunk harmonikusan illeszkedő térburkolatot kínálni.

A „minimal design” fogalma sok mindent foglal magába. A kifejezés, mint művészeti stílus terjedt el. Több mint féle térkő közül válogathat a Praktiker webshopjában. Válasszon fa és tégla hatású fagyálló térköveink közül és tegye egyedivé kertjét! Hogy színe sokáig megmaradjon, érdemes hetente lesöpörni és havonta legalább egyszer lelocsolni.


Ha ezt nem tesszük meg, a pórusokba beépül a por, és ez ronthat az esztétikai élményen. A Semmelrock termékvilág sokszínűsége nagy alkotói szabadságotbiztosít az ötletek megvalósításában. A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé.

Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 4. Ft, - Készletről azonnal! Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! Elbűvölő és diszkrét! Az egyszerűtől a különleges, árnyalt kövekig!


Melyik térkő burkolat veszi le a lábáról? Milyen térkő burkolatról álmodik? Konkrét elképzelése van már, vagy még gondolkodik a lehetőségeken? Látja már maga előtt új térburkolatát, vagy jól jön a segítség döntéséhez?


Kezdje a térkő választást otthonában. Szobájából kényelmesen válassza ki kertje burkolatát. Székesfehérvári térkő márka- és szakkereskedésünkben az összes magyarországi térkőgyártó termékei elérhetőek.


Mivel mindez egy helyen. Semmelrock térkő és betonlap akció egész évben. Viacolor térkő akció. Kedvező térkő árak! Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket!

A Semmelrock térkövei természetesen megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. A térkövek megvásárlása. Leier Patio antik térkő akció (25x14x5cm).


Térburkolatot vagy falat épít kertjében?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések