2018. július 25., szerda

Big bag zsák

Big- Bag zsák: Big-Bag zsákjaink polipropilén szövetből készülnek, többféle méretben és kivitelben, raktárról azonnal elérhetőek. Kiválóan alkalmas vetőmag, takarmány,. Eladásra kínálom a képen látható bigbag zsák leeresztőt. Teljesen rozsdamentes kivitel, segítségével gyerekjátékká válik a szemes anyagok zsákokból történő adagolása.


Házhozszállítás MPL futárszolgálattal történik!

Ft bruttó, postával! A VIDBAG egy új találmány, melynek használatával gyorsan, egyszerűen és veszteségmentesen adagolhatja a BIGBAG zsák tartalmát, legyen az vetőmag, műtrágya, vagy takarmány. Robusztus, megbízható és újrahasználható szerszám. Eltérõ kivitel vagy nagyobb darabszám esetén kérje ajánlatunkat! Big-bag zsák rakodó Könnyen kezelhető, alkalmas a nagy zsákok emelésére, legtöbbször a műtrágyaszóráshoz használják.


Ajánlatkérés arról, ami Önt érdekli Kérjük e-mail-t írjon, úgy még gyorsabb. Egyedi ajánlat megy tőlünk még az adott munkanapon. Big - Bag szoknyás-zárt.

Amióta kihasználják a berendezés kapacitását, a kezdetekhez képest kevesebb mint tized akkora helyen elfér ugyanaz a mennyiségű Big-bag zsák. A zsákokat egységes, raklap méretű bálákba tömörítik, így nem szennyeződnek és szállításuk, tárolásuk is könnyebbé, szervezhetőbbé vált. This video is unavailable. Kifogástalan műszaki állapot.


Felirat nélküli bigbag zsákok. További új és használt big bag zsákok rendelhetőek. Töltő és ürítő csonkos változat. Több darab vásárlása esetén kérje egyedi árajánlatunkat.


Tegye a BigBag zsák leeresztő csapot a zsák oldalára az aljától kb. Megosztás: facebook. Távolítsuk el a leeresztő csap pengéid védő piros színű műanyag elemet.


A leeresztő csap pengéi a forgatás során megfelelő méretű lyukat vágnak a BigBag zsák oldalába. Mobilizator - big bag tárolás Agrochimtranspack, Záhony Hungarosack, Budapest IV. A traktorhoz csatlakoztatható rakodókkal akár az tonnás zsákokat is meg tudja mozgatni.


Progresszív égetett mész A termék tulajdonságai kalcium-oxid (CaO) tartalom min. Válogatott Bigbag - Magyar big bag zsák gyártók linkek, Bigbag - Magyar big bag zsák gyártók témában minden!

A töltési és ürítési módok szabadon kombinálhatók. A Big-Bag zsák speciális, erős, UV stabil polipropilénszövetből készült konténer. Alkalmas minden típusú porhoz. A gyártó garantálja, hogy ekkora tömegű áru a zsákban biztonsággal tárolható és a szokásos anyagmozgató gépekkel rakodható. A Big-bag zsák anyagát védeni kell éles tárgyaktól, mert kilyukaszthatják (ez a zsákban tárolt anyagra is vonatkozik!).


Webshopunkban az aktuális raktárkészletünk termékei láthatóak. Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő terméket, vagy egyedi igénye lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések