2018. július 11., szerda

Belső burkolókövek

Ha kiegyenlített a belső tér hőmérséklete, és a falat kellően alapoztuk, akkor elég lehet a burkolat hátfalára történő felkenés is! Fugaközök, felrakás, sortartás: Rusztikus élű Otti burkolatok felrakásakor (Pietra Antik Mészkő, Rakott fal, stb) faékek alkalmazása célszerű. Vegyük figyelembe a kötésháló.


Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Ezt követően mi kiszámoljuk hogy hány db sarokelemre lesz szükség és a kapott.

BURKOLÓKÖVEK és BURKOLATSZEGÉLYEK. Köszöntelek kedves érdeklődő! Letisztult formák, érdekes felületek. Termékeinket úgy gyártjuk, hogy Neked a legmegfelelőbb legyen.


A természetes követ kiválasztjuk, átválogatjuk. Kő ablakpárkány, könyöklők, kőpárkányok, szín -, és anyagminták. A kő ablakpárkány minden esetben kettős funkciót lát el.


Egyrészt megvédi az épület homlokzatát azáltal, hogy a lehulló csapadékból származó vizet elvezeti, ami így nem kerül kontaktusba a falakkal, másrészt esztétikai szempontoknak is meg kell feleljen.

Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. Az oldalon látható burkolókövek árai - tartozzanak bármelyik kültéri vagy beltéri kőburkolatok csoportjába - csupán a készlet erejéig érvényesek és belőlük további kedvezmény nem adható.


Az akciós burkolóanyagok között vannak kifutó termékek illetve olyanok is, amik a rövidesen induló szezonra tekintettel áraztunk. Gödöllő lapunk ihlette zárványos, fosszíliákkal tarkított, struktúrált felület. Teraszok, belső terek attraktív burkolata lehet, több mint 1féle színben készítjük. Teraszok, télikertek, medencék környékének ragasztott burkolásához ajánljuk.


Nagy méretük miatt impozáns megjelenésű lapok. A kőzetanyag kiválasztásánál ezért használható az az osztályozás, melyet a 4. Viakolor burkolókövek - Nyílászárók cseréje, beépítése - Kőműves munkák - Lépcsők - Teraszok - Kerítések - Medencék - Tetőépítés - Víz és Csatorna kiépítése - Kéményépítés, javítás további szolgáltatásaink. A lerakáskor ügyelni kell a 3-mm fugatáv egyenletes betartására. A fugaszélesség figyelmen kívül hagyása. A burkolókövek lerakásakor a már lerakott kövektől haladjunk, hogy ne sérüljön az ágyazat.


A csempézett falak külső sarkainak védelmére és fedésére készült profilok, melyek színválasztéka lehetővé teszi a csempe vagy fugázó anyag színével való harmónia megteremtését. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a profil beépítésénél az élvédő íve a csempe szélével találkozik, tehát ne próbáljuk a kiválasztott csempét a profil alá eröltetni! Magánvállalkozóként több mint éve tevékenykedek az építőipar berkeiben.


Megrendelőim és egyúttal megbízóim tetszésüket és megelégedettségüket fejezik ki a elvégzett építőipari munkáimról.

Termékkínálatunk igen széleskörű, házak, közintézmények külső- belső burkolataihoz kínálunk anyagokat, ill. Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni. Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok, kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. Tábla kínálunk gránitból, márványból, travertinból, palából, mészkőből áll, melyekből az önök igényei alapján, konyha és fürdőszobai pultokat, kandalókat, külső belső párkányokat és lépcsőket, mosdókat, zuhanytálcákat készítünk.


Az egyes projektek eredetisége és egyedülállósága motivál minket és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések