2018. július 2., hétfő

Lapfüggöny

Lapfüggöny tervezési tanácsok. Gondot okozhat, ha a nyílászáró mellett nincs elég falfelület, ahová a panelfüggöny paneljeit ki lehet csúsztatni, mert a függöny akadályozhatja az ajtó vagy ablak nyitását. A lapfüggöny mozgatása lehet kézi, zsinóros, vagy motoros. Kézi mozgatás esetén lehetőség van akasztószem rögzítésére a tépőzáras lapon, így függöny elhúzó pálcával könnyedén mozgatható.


Nem csak az árnyékolásban van otthon, de lapfüggöny kíváló térelválasztó megoldás is.

Főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még. Használj többsínes rendszert, ha váltogatni akarod az áttetsző és a sötétítő opciókat a nap során. Fedezd fel itt a paneles megoldásokat! A modern lapfüggöny vagy panelfüggöny szinte bármilyen textíliából elkészíthető, legyen az akár fényáteresztő, akár sötétítő, vagy black out anyag.


De ezeken felül választhatunk bambuszt, vagy úgynevezett rolettavászon anyagot is a panelekhez. A ráncolt függönnyel ellentétben itt akár. Letisztult egyenes szabása tökéletesen illeszkedik a minimál enteriőrökbe!

Keresd áruházainkban! Beépített szekrények, polcrendszerek tolóajtajaként is funkcionálhat, de térelválasztásra is. Ezeket a síneket lapfüggönyök felfüggesztésére használjuk, leginkább modern, minimál stílusú lakásokba ajánljuk. Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!


Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. A sínek egyedi méretben készülnek és ezekre egyedi méretű panelek kerülnek, így nem. Ennél a megoldásnál is csak a szegésre kell hagynunk plusz anyagot, illetve, ha minta illesztés.


Eloxált, fényes, matt ill. RAL színű alumínium sín és alkatrészek alapáron! Sokan nem is gondolják, hogy mennyire meghatározza az otthon hangulatát egy jól kiválasztott függöny, lakástextília. Nagy gondot fordítanak az igényes burkolatok, bútorok beszerzésére, de amikor a lakástextilekre kerül a sor, csak legyintenek. Ennél a függönyözési megoldásnál gyakran a felhasznált anyag mintája vagy színe hangsúlyos.


Tervezésekor ügyelni kell a gyüjtési felület-igényére, hogy lehetőleg ne az ablakfelületből takarjon ki. Lényege, hogy a nyílászáró teljes szélességében, általában egymás elé, ill. Egy vagy több sínen futó, vízszintesen mozgatható panellapokból álló függönyfajta, mely kiválóan hangsúlyozza modern vagy minimál enteriőr minden szépségét. Hogyan mérjünk rúdkarnishoz és sínes karnishoz, lapfüggöny höz, raffrolóhoz ideális függönymagasságot és szélességet ?

Mekkora legyen a drapéria? Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol minden segítséget megadunk a lapfüggöny választáshoz. Díjmentes felmérés, tanácsadás! Hogy a téglalap forma feszes maradjon, a panelek alját és tetejét is merevítéssel kell ellátni.


Alsó merevítésként mindenképpen merevítő súlylapot kell használnunk, melynek mérete megegyezik a panel szélességével. Jó kombinálhatóságának köszönhetően a modern és minimalista stílus kedvelői egyaránt előszeretettel alkalmazzák. Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat.


De manapság a lakberendezők mesés mintákat, színeket és textúrákat használnak, hogy minden szobát ekülönlwgesseé tegyenek otthonunkban, a gyerekek szobái pedig személyes kedvenceim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések