2018. július 20., péntek

Beton formaleválasztó

Great Value - Expert Service - Free Delivery - Reward Points. Plus the worst mistakes that can destroy your metabolism, especially for women. The WORST Exercise Mistakes that are Destroying Your Metabolism, Keeping You. Biking getting boring?


A bike is expensive. Start your free trial!

Cégünk műanyag öntőformákat forgalmaz, melyek sablonként használhatóak térburkoló kövek, díszlapok, szegélykövek, fedlapok, balluszterek, lábazatburkolók, lefolyóelemek műkőből vagy betonból történő házilagos, illetve kisüzemi öntéséhez. A formákat kikenve segít a késztermékek eltávolításában, illetve kevesebb tisztítást igényelnek az újabb használat előtt. Ajánlott alkalmazás: az öntőformák belső felületét átitatott szivaccsal buborékmentesen vékony rétegben bekenjük. Kiadósság: liter kb. Oldószertartalmú, ásványi olaj bázisú formaleválasztó szer, amely alacsony viszkozitású, így sima felületeken kis anyagfelhasználást tesz lehetővé.


Működése kémiai-fizikai hatáson alapul. Alkalmazható nedvszívó és nem nedvszívó zsaluzatokhoz. Kifogástalan zsalufelületek esetén látszóbetonok előállítására is alkalmas.

Műanyag betonöntőformák, betonsablonok kenésére alkalmas formaleválasztó folyadék, melynek használatával a sablonokból a betontermékek könnyedén kiszedhetők, illetve tisztításuk is könnyebb. Műanyag öntőforma, beton öntőforma, betonöntőforma, csont alakú, sima felületű térkövek öntéséhez, térburkoló készítéséhez, térburkoláshoz. Oxidfesték beton színezéshez Sárga kg-os CikkszáFesték S. Semmi esetre se használjunk a formaleválasztó helyett olajat, mert foltot hagy a késztermék felszínén. Töltsük meg az öntőformát az előre bekevert anyaggal, és rázóasztalon, vagy kézzel tömörítsük, hogy az apró légzárványok feljöjjenek a beton tetejére. Ezután helyezzük az öntőformákat egy vízszintes.


A PERI Clean, a PERI Bio Clean és a PERI Plasto Clean folyékony, kémiailag és fizikailag ható formaleválasztó szerek. Bármilyen zsaluzathoz és építőipari eszközhöz használhatóak, védenek a rozsdásodás ellen, és könnyítik a csavarmentek forgását. FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Beton és cementhabarcsok készítéséhez alacsony hőmérsékleten. Plasztifikáló hatású, a beton térfogatra eső tömege nagyobb, ezáltal javítja a vízállóságot.


A formaleválasztó szerek fajtája mellett azok felhordásának módja és mennyisége jelentős hatással van a beton végső megjelenésére. Nagyon fontos a formaleválasztók helyes kiválasztása és azok megfelelő használata. Formaleválasztó olajok Bautec S - általános formaleválasztó olaj Bautec W - télálló formaleválasztó olaj Bautec Prémium formaleválasztó olaj Felhasználásra kész, ásványi olajbá. A simaság feltétele az is, hogy az alkalmazott beton összetétele megfelelő mennyiségű cement és homok keverékéből kialakult pépet tartalmazzon, és szakszerű legyen a bedolgozás.


Az öntőformák (sablonok) és a beton könnyebb elválasztását formaleválasztó szerekkel lehet elősegíteni. Ezek az anyagok általában olajos. Ezeknél a hagyományos formaleválasztóknál nincs túl nagy jelentősége annak, hogy mit – miről választunk le.

Adott termékhez kulcsfontosságú a megfelelő formaleválasztó kiválasztása. A végső megoldás a formaleválasztó olaj lett és a szétszedhető zsalu. Ki nem csúszik a kiöntött (téglatest alakú, tehát nem trapézos) beton , de szétszerelés után szinte pöccintésre válik le a zsaluzat.


Szórja a formaleválasztó ügynöknek a beton. Folytassa a bélyegzőket egyenlő nyomással. Vegye ki a bélyegek a. A felhasznált beton 2-rész agyagmentes 5-mm szemnagyságú sóderból és rész portland cementből készüljön, mégpedig földnedves állagúra keverve.


A keverék erősíthető 8-16-os gyöngykaviccsal. A víz és a többi alkotó anyagot is pontosan ki kell mérni, hogy mindig egyenletes minőségű betont eredményezzen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések