2018. július 11., szerda

Expandált parafa

At BSI Standards Store you can find the standard you need for your business. Receive Up To More. Find The Best Rates. Compare Quotes Online Now!


Expandált parafa hőszigetelő táblák természetes, fenntartható és páratlan parafa termékek. Anyaga 1 -ban természetes, környezetbarát és fenntartható.

A parafa tekercs használható mindenféle felülethez, úsztatott padlóktól kezdve, szőnyegen, linóleumon, PVC padlón, parkettán és fapadlón át, természetes kő padlókig és kerámia csempékig. Az EXPANDÁLT parafa hőszigetelő képessége megközelíti a polisztirol habét, ugyanakkor nyomószilárdsága többszöröse annak. Kiválóan alkalmas nagy terhelésű aljzatok hőszigetelésére, rezgéscsillapító gépalapok készítésére. Anyaguk tiszta parafa , amelyet nagy hőmérsékleten préselnek, tömbösítenek, majd darabolnak. Az expandált parafa fekete színű, magas hőmérsékleten tömbösítik, ezáltal szenesedik, és a szemcsék felpuffadnak.


Az agglomerált parafa táblákat nagyobb, 1-cm-es szemcsékből tömbösítik, majd szeletelik. Nem tartalmaz semmiféle kötőanyagot. Az expandált ( duzzasztott ) parafa hőszigetelő lapok hőszigetelő képessége hasonló, mint a polisztirolhabé.


Polisztirol lap helyett ugyan olyan vastagú parafa hőszigetelő lappal is szigetelhetjük házunk homlokzatát.

A parafa drágább, mint a polisztirol hab, ezért csak akkor javasoljuk használatát, ha valamilyen más. Expandált , tehát gőzzel vegyi anyagok hozzáadása nélkül préselt parafa lap. A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló a lakás burkolására. A falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek. A hátsó réteg egy vegyes parafa rostlap (szelektált granulátumból préselik össze), a felső oldalra egy dekoratív lap kerül, mely megnyugtató, természetes hatást kelt.


Az expandált lemezek felhasználási lehetőségei jelentős mértékben kiszélesedtek az elmúlt időszakban. Korábban főleg ipari jellegű területeken, többek között rácsok, szűrők gyártásánál használták ki a kedvező tulajdonságait. Parafa falburkolat.


Emellett kiemelkedően hatékony a hidegérzet megszüntetése és az átszűrődő hangok tompítása terén. A parafa padló igen rugalmas, aminek következtében az ízületeket kíméli, és kiváló a rezgéscsillapító hatása is. A parafa falburkolat könnyen hajlítható, akár egy oszlopra is felrakható. A parafa kiváló hőszigetelő, hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságú természetes anyag. Egyedülálló paraméterei miatt nemcsak otthon, hanem a legkülönbözőbb iparágakban is gyakran használják.


Alkalmazzák külső és belső hőszigetelőként, valamint gépalapba építve rezgéscsillapítóként. Húsz év tapasztalatával állunk rendelkezésükre. Változatos mintázatával, színével, valamint viaszolt felületével a legkülönbözőbb lakberendezési elvárásoknak is megfelelnek.


Könnyen vághatóak, kiváló hang- és hőszigetelő, rezgéscsillapító képességgel rendelkeznek, így különösen jól alkalmazhatóak hang- és hőszigetelésként,. Az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező expandált parafát hőszigetelésre, hangszigetelésre és rezgés elleni szigetelésre használják az építőiparban.

A kiváló szigetelő képességgel rendelkező táblák bármilyen környezeti körülmények és klimatikus viszonyok között alkalmazhatóak. Könnyen méretre vágható, beilletszhető bármilyen terráriumba. A parafát kiváló tulajdonságai teszik kifejezetten alkalmassá a terrarisztikai felhasználásra.


A gépek rezgéseinek és az azzal járó zajoknak az épületszerkezetekre való átterjedését csökkentendő a gépalapot szigetelni kell. A parafa rugalmasságának köszönhetően kiváló rezgéselnyelő tulajdonságú. A nagy tömörségű expandált. A parafa évszázadok óta használatban lévő hőszigetelő anyag, felhasználható természetes (natúr) formában, ill. Az expándálás során a parafát hevítik, amelynek hatására a pattogatott kukoricához hasonlóan kitágul.


Kisgyermekes szülők előszeretettel alkalmazzák lakásukban pozitív élettani hatásai miatt, mert higiénikus és természetes. Ettől a fizikai tulajdonságai. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak.


Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések