2017. június 29., csütörtök

Méretre vágott tükör

Vállaljuk rövid határidővel tükör méretre vágását, tükör megmunkálását, tükör beépítését Budapesten és vonzáskörzetében. Tánctermi tükör , irodák, fürdőszobák, fittness termek tükrözése… Lehetőség van egyedi méretű tükör rendelésére, sablon alapján alakos tükröt is készítünk. Tükör méretre szabása, igény szerinti keretbe állítása széles szín- és formaválasztékból. Tükörfalak kialakítása különféle vastagságú vágott és csiszolt elemekből, tükrök ragasztásos beépítése falra, csempére, csempe közé, ajtóra, akár mennyezetre is egyéni elképzelés alapján, teljes körű tervezéssel és kivitelezéssel, kedvező árakon és.


CM NAGYÍTÓ TÜKÖR , EVELYN. Az általunk készített tükrök lehetnek:.

Vilagitos-tuekoernagyitva-2_703k8dk0. Mennyibe kerül manapság egy teljes alakos méretre vágott tükör ? A tükör árak szabott négyzetméter árak. Vágott - ezt keretbe helyezve. Az üveg árak brutto árak. Kiváló minőségű tükröt keres?


Tegye meg lépéseit és vegye fel velünk a kapcsolatot most! Minőségi fali tükrök, üveg tükrök, méretre vágott tükrök, keret nélküli tükrök, tükör üveglemezek eladó eladó, amelyek nagy ellenállással és tartóssággal bírnak. Szeretne egyedi tükröt méretre vágatni a 3.

Akkor nézze meg az óbudai üvegesek szolgáltatásait, akik üvegezéssel is foglalkoznak a 3. Síküvegből és tükörből készíthető termékek, edzett és más biztonsági kivitelű portálok, kül- és beltéri korlátok, és mindenféle egyedi elképzelések tervezése, gyártása, szerelése, kivitelezése. Ami a vágott méretet jelző vonalon kívül van, az le fog esni, azaz le fog vágódni. A vágott méretet fekete vonal jelzi az ábrán. Tükör készítés, szerelés, beépítés Tükrök egyedi, és standard méretben is ! A kiválasztott termék méretre vágásában rendelkezésükre állunk! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről.


A csiszolt élű tükrök szemből szinte teljesen úgy néznek ki, mint a. Mindenképpen minket keressen, ha szeretne tükröt elhelyezni otthonában! Esetleg egy szép képet szeretne kereteztetni? Mi azt teljesen egyedi méretre és formára vágjuk, melyet fel is helyezünk a kívánt helyre.


Igény szerint elvégezzük savmarását vagy homokfújását is, melyet dekorációként. Egyedi, épített zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok gyártása, és helyszíni szerelése. Színes, edzett és biztonsági üvegek teljes választéka. A megvásárolt, beépített üveg fajtája, mérete. A méreteket cm-ben kérjük és adjuk meg.


A m2-t egy tizedig és ahhoz felfelé kerekítve számoljuk. Az így kapott m2-t beszorozva az üvegfajták fajlagos márával kapjuk a méretre vágott üveg árát.

Az árkatalógusban lévő már viszonyítási ár, hisz nem mindegy, hogy az. Méretre vágott akril, plexi lapok. Gyártóként vállaljuk egyedi tervezésű plexitárgyak, termékek kivitelezését, akár nagy szériában is, de egydarabos megrendeléseket is teljesítünk. Víztiszta és színes plexiből egyaránt dolgozunk.


A gyártás mellett plexi táblák kereskedelmével foglalkozunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések