2017. június 21., szerda

Rozsdamentes zártszelvény

Méretre vágott rozsdamentes zártszelvény alapanyag szállítás az ország összes településére. Pontos árakról, kérjük érdeklődjön telefonon! Az alábbi táblázat a KO33-as azaz W. Ezt azért emelem ki, mert a gyárinak nevezett csiszolás sajnos sokszor meg sem közelíti azt a minőséget, amit nálunk megkaphatsz. Ha fontos neke hogy a gyártott termék kifogástalan állapotú legyen, akkor válassz az alábbi termékek közül.


A rozsdamentes zártszelvény korrózióval, savakkal, lúgokkal való ellenálló képessége miatt keresett napjainkban és használják számos területen mint például az élelmiszeriparban, vegyiparban, gépek gyártása során, kültéri felületeken, szerkezetek tartására, autóiparban, építőiparban, de akár uszodákban és fürdőkben is találkozhatunk vele, sőt kerítést.

Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Zártszelvény árak Budapest környékén telephelyen. Cégünk több, mint éves tapasztalattal kínálja kiváló minőségű rozsdamentes acél termékek széles választékát, az olasz Acciai Vender Spa.


Rozsdamentes Szögvas alpanyagok néhány járatos méretéhez tartozó árakat láthatja. Az eltelt évek alatt számos változás és fejlesztés történt cégünk életében mint például minőségügyi rendszer bevezetése vagy új vállalatirányítási rendszer. A téglalap formájú zártszelvény kiválóan hegeszthető és fúrható, így különböző vázak, oszlopok és gerendák kivitelezésére is alkalmas.


A bordázott zártszelvények magukban hordozzák a négyzet, illetve téglalap alakú kialakítások tulajdonságait, ám bordázott kialakításuknak köszönhetően főként kerítések, kapuk és díszítőelemek létrehozására. Kínálatunk: rozsdamentas acélcső, rozsdamentes tekercs, rozsdamentes zártszelvény , rozsdamentes huzal, rozsdamentes mosogató, rozsdamentes csavar, rozsdamentes tartály és rozsdamentes profil.

Cégünk ezek mellett forgalmaz még hegesztési és felületkezelési segédanyagokat is, amelyekre a feldolgozás során szükség lehet. Egyedi rozsdamentes acél korlátok, lépcsőfeljárók, bútorok, acél szerkezetek gyártása. Lakatosipari munkák, hegesztés, fémcsiszolás, polírozás.


Acél horganyzott acél rozsdamentes acél alumínium acél lemez horganyzott lemez alumínium lemez lapos acél szögacél zártszelvény síkháló betonháló perforált lemez expandált lemez kerek lyukak négyzet lyukak díszes mintás lyukak csövek négyzetvas varrat nélküli cső huzalok aknafedlap aknafedlap dróthálók. Lemezek, csövek, zártszelvények, tömör anyagok, búvó nyílászárók, és más rozsdamentes acélok. A zártszelvényt hegesztett négyzet- és téglalapalakú csőnek (üreges profilnak) is szokták hívni. A rozsdamentes zártszelvény kiváló korrózióállóságával, tartósságával, szívósságával és szilárdságával az ipar számos területén felhasználásra kerül: élelmiszeripar, építőipar, közlekedés, járműgyártás, gépgyártás, hajóipar, gyógyszeripar, olaj.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szalaghasítás, táblásítás, rozsdamentes szálcsiszolás, CNC megmunkálás, Nagy tűréspontosságú acél-, alumínium-, nemesacél-, rézcső, zártszelvény , rúd és profil darabolás. Nem vagyunk mindenhatók, de professzionális módszerekkel dolgozunk! Minden, ami rozsdamentes ! Beszállítói bázisunk rendkívül kiterjedt, igyekszünk vásárlóink igényeit a lehető legnagyobb hatékonysággal kielégíteni! Nem is kérünk mást, csak egy lehetőséget!


Próbáljon ki Ön is minket! A megfelelő rozsdamentes zártszelvény kiválasztásához fontos annak meghatározása, hogy pontosan milyen méretű szelvényre lesz szükségünk. A méret meghatározása tehát a felhasználási hely.


Cégünk első sorban rozsdamentes (INOX) termékek gyártásával, tervezésével és kerskedelmével foglalkozik. Vállaljuk egyedi és nagy szériás termékek gyártását, beszerelését.

Termékeink egy része ipari felhasználásra készül, míg másik része lakossági felhasználásra. A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések