2017. június 27., kedd

Szárított fenyő deszka

Egy szép ajtó, egy masszív lépcső, de említhetnénk az asztalos ipar szinte bármely termékét, ezerféle módon és stílusban kivitelezve, mind szemetgyönyörködtető dolgok. Mindezek alapja a jó fa alapanyag. Cégünk egyik fő profilja, szárított fenyő fűrészáru import a Skandináv államokból.


Az általunk forgalmazott. Borovi fenyő minőségi leírás: 0-osztály, 1. Fenyő -fűrészáru, Tetőfutár.

A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Lucfenyő gyalult deszka 19×1mm “B”minőség. Parasztfödémhez szárított , fózolt és gyalult deszka.


Kiváló lucfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban! Raktárról azonnal vásárolható!


A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni!

Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk. Asztalos fenyő -fűrészárú, szárított faanyag, lucfenyő, borovi Sűrű szálú asztalos fenyő -fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból.


Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt. Akác csiszolt szélezetlen szárított kerítés deszka mm vastag 7. Termékek Szolgáltatásaink. Bérfűrészelés, gatterolás. Vállaljuk rönk alapanyag bérfűrészelését, gatterolását. Lehetőség van szélezetle.


Nálatok, de az áru minőségével meg voltam elégedve. Kelet-Európai szárított borovifenyő. A fa teraszburkolat szárított , minőségi vörös fenyőből készült.


Szélezett borovi fenyő deszka. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Gyalulva és impregnálva is kapható.


Különböző méretű gyalult deszkák.

Deszka kapható jó minőségben, egyenes. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Mennyiségi egység, Tárgyhavi ár (Ft), Éves igény összértéke (Ft). Megnevezés, Méret, Nettó ár , Bruttó ár.


Kérésére gyalult deszka rendelését rövid határidővel megoldjuk. A deszkákat kérésére meggyaluljuk. A négy oldalról történő gyalulás ára Bruttó:29.


A merítéses kártevő mentesítését ára 8. Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések