2017. június 5., hétfő

Vizes bázisú festékek fára

A PintyPlus Aqua , vizes bázisú festék sprayt beltéri használatra terveztük, hiszen nehezebben szellőző helyeken is könnyedén használható. A vizes bázisú festék spray matt, alacsony nyomású és kimagasló fedőképességű. Mind a kezelt felületek – és azok környezete – mentesül az oldószerek okozta esetleges károktól, mind a kezelt felületek felhasználói, gondoljunk csak a felületkezelt gyermekjátékokra. A Belinka bevonatok favédő szerek, amelyek a fa dekorációjára is szolgálnak.


A faelemet megelőzésszerűen védik a fakártevők ellen, az időjárás hatásaival és a mechanikai igénybevétellel szemben, dekoratívan színezik a fát, a fertőzött faelemet pedig meg is gyógyíthatják.

Akril tartalmú vizes bázisú zománc festék. Magas és selyemfényű kivitelben gyártott univerzálisan használható (fa, fém, műanyag, fal) festék kül- és beltérben egyaránt. Milesi Hydrocrom vizes bázisú viaszos vékonylazúr XGT és Milesi Hydrocrom vastaglazúr XHT kedvező áron, kiszerelésben. Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek. Nagyobb kiszerelés olcsóbb ár!


Rendelhet telefonon, vagy webshopon! Szállítási díj akár 3Ft. Vizes bázisú alapozók és lazúrfestékek alá nem javasolt.

Az első réteg lazúr felkenését követően ajánlott kicsit megcsiszolni a fát, ezzel fokozva a második réteg tapadóképességét. A Teknos a festékek és bevonatrendszerek széles választékát kínálja az ipari felhasználók számára. Kínálatában megtalálhatók az úgynevezett „nedves festékek ” fémfelületek korrózióvédelmére, fa, ásványi eredetű és műanyag felületek kezelésére csakúgy, mint a különféle porlakk bevonatok. Ha Téged is kötnek az egészség- és munkavédelmi előírások, a Trinát Aqua időjárásálló magasfényű, vizes bázisú zománcfesték megoldja a problémáidat! Gyorsan szára nincs kellemetlen oldószerszaga, kül- és beltéri fa- valamint acélfelületek bevonására kiválóan alkalmas, egyenletes, esztétikus felületet képez.


Vékonylazúr színek – Vékonylazúr festék. Vagy talán még idegenkedik is a vizes festékektől? Azt gondolja, hogy ez utóbbi kevésbé magas fényű, drágább, nem annyira tartós, még az eső is lemoshatja? Szintén a vizes bázisú festékek jelentik a jó választást a környezet.


Maxima “WEARPROOF FLOOR ENAMEL” Kopásálló vizes bázisú padlózománc fára , betonra - kolor. Néha előfordul, hogy csupa jószándékból a tetőtérben levő fapadlót, parkettát is lekezelik Tetollal. Sajnos mivel ez az anyag vízben oldható, ezért amikor a vizes lakkot rákenjük ez újra feloldódik, és szétmarja a vizes lakkunkat. Tehát Tetollal kezelt fára vizes lakkot (és lazúrt) nem tudunk kenni. Gumi festék alkalmazása tetőkre (horganyzott lemez, pala, cserép), fém-, ásványi- és fafelületekre.


A POLYSAN LTD szakemberei kifejlesztettek egy terméket, mely kérdések egész sorára ad választ a befejező munkálatokkal kapcsolatban. Fafelületek ápolása minőségi Poli-Farbe alapozó használatával.

Hosszú ideig biztosítja a fa védelmét. Lépjen kapcsolatba velünk. Maxima ”TOUCH OF MAGIC” dekoratív akril zománc. Speciális festékek Számos olyan felület van otthonunkban, mely speciális terhelésnek van kitéve, így védelmére nem elegendőek a hagyományos megoldások.


Próbálja ki a Supralux különleges megoldásait különleges igényekre. Festék ajánló vizes bázisú festék, vizes bázisú anyagok, festék, festék ajánló, cégböngésző vizes bázisú , vizes bázisú , vizes bázisú vizes Építkezés. Tikkurila termékek a kolor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések