2017. június 30., péntek

Felnyíló ágyvasalat

Az interneten csak az angol. Bettfix, 13x mm, galv. Vasalat egy- és kétszemélyes ágyakhoz, a farugós ágybetétek, matracok stb. Luna és Giove ágyvasalat (6) Pratik Standard felnyíló mechanikához (1) felfogató lemez mérete.


Találat ágyvasalat.

Felnyíló ágyvasalat. Kizárólag rendelésre! Ft Bruttó Mennyiség: hasonló termé. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból.


Rugós ágyvasalat kedvező áron, több méretben, normál és erősített kivitelek. Vállalkozásunk az ágyvasalat gyártás és forgalmazás területén is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így a termékeink között található, párban kínált rugós ágyvasalatok mindegyike a sokéves fejlesztés eredményeként kiforrott, valamint megbízható konstrukciónak számít. Müanyag kiegészítő termékek.

BLUM Tandembox (Tandembox fiókok és alkatrészeik) Blanco mosogatók,Csaptelepek, Szelektív hulladékgyüjtők. MEKAPPA Páraelszívók. Bútoripariszerelvények.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Válasszon Praktikusan! Minden a bútorgyártáshoz. Töltse le a dokumentumokat a termékek egyszerű összeszereléséhez és használatához.


Tájékoztatni szeretnénk a tisztelt érdeklődőket, hogy cégünk jelenleg is üzemel. Gázrugós készletek felnyíló ajtókhoz. A felnyíló szettek segítségével adott méretű ajtókat tud kényelmesen mozgatni, és megtartani nyitott állapotban.


Többféle ajtómérethez és tömeghez megfelelő típusok léteznek, illetve egyedi, különleges kialakítás esetén is tudunk segíteni. A rendelésnél a megjegyzés rovatban kérem feltüntetni a gázrugó erösségét! Aktuális Ágyvasalat ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Ft‎ Kosárba Bővebben. Munkalap fordító (0) 28mm-es munkalaphoz. A bútoripari vasalatok patinás ausztriai székhelyű gyártójától, a Blum palettáról különböző kivetőpántok, kivetőpántrendszerek, felnyíló vasalatok, fiókvasalatok, vezetősínek állnak raktárról partnereink rendelkezésére.


Elegáns design, precizitás, könnyű kezelhetőség és innováció jellemzi a Blum. Ingyen apróhirdetés, egyszerűen pár. Vasalat KP9-felület – lakkozott és RAL minta szerint-a mechanizmus megendi az ágyak lehajtását és felhajtását. A vasalat alkalmas heverőkre és kétágyas szerkezetre, ezek behelyezését a szekrénybe, a helyhiány megoldásakor a lakásokban.


Fogas Biztonsági kiegészítők Ajtóütköző, kitámasztó Fali.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések