2017. június 8., csütörtök

Páralecsapódás megszüntetése

Huge Range Of Fluorescent Tubes. UK Next Day Delivery! Limited Time Offer. Páralecsapódás keletkezésének okai és hatékony megszüntetése. Egy kis odafigyeléssel könnyedén megszüntethetjük a páralecsapódást.


Természetesen az ablakszigetelésnél figyelembe vesszük a párosodást és ennek megfelelően alkalmazzuk illetve látjuk el tanácsokkal a megrendelőinket. A magas páratartalommal járó páralecsapódás számos lakásban okoz problémákat. Ismerje meg, hogy miért alakulhat ki a magas páratartalom, és hogyan érhető el hatékonyan a páralecsapódás megszüntetése. Miért alakul ki a magas páratartalom? Párásodás és penészedés elleni kiváló minőségű szerek, garantált hatással.


Pára és penészmentesítő csomag. Gomba, alga és baktérium elleni szerek. Vízben oldódó diszperziós alapozó anyag, mely segít visszaszorítani a párásodást és a felületi kondenzációt, a penészképződés legfontosabb okait.


A páralecsapodás megszüntetése. A hőszigeteletlen falon és szigetelés nélküli ablakon át jobban áramlik a levegő. Ez persze azzal is jár, hogy télen hamarabb kihül a lakás, mintha szigetelt lenne.


Penészes falak kezelése akár év garanciával! Miután egy szobában megmértem a levegő hőmérsékletét, a páratartalmat, és a fal hőmérsékletét, ennek a táblázatnak a segítségével meg tudom mondani, hogy a veszélyeztetett falszakaszokon (pl. hőhidak mentén) lesz-e páralecsapódás , nedvesedés, penészedés, illetve milyen értékeknél következik be a páralecsapódás. A megoldás egyszerűnek tűnik, emeljük meg a felület hőmérsékletét, és ha ennek ellenére páralecsapódás következik be, a víz ne maradjon a felületen.


Amennyiben e két feltételt hosszú távon biztosítani tudom, nyugodt lehetek, a lakásom penészmentes lesz. A vegyszeres (kémiai) ötletekről bebizonyosodott, hogy csak. Ennek magyarázata, hogy páralecsapódás után a spórák megtelepednek a nedves felületen és penészesedést okoznak. A hidegebb belső falfelület a hőhíd talán legkártékonyabb tulajdonsága.


Kívülről a talajnedvesség és a csapadék bejutása okozhat gondot, ha nem megfelelő vagy elhasználódott a vízszigetelés, a nyílászárok szerkezete, a tetőfedés, illetve a bádogozás. A szigetelés nagy keménységű, így nagynyomású tisztítóval is tisztítható anélkül, hogy a felület megsérülne és a baktériumok a szigetelés mögé kerülnének. A poliuretán habnak vegyi ellenállósága is van és a penészesedés sem jelentkezik. Megszűnik a belső páralecsapódás , csöpögés. A KefaTherm egy szálakkal erősített felületmassza, amely Acryl-Co-Polymerbázis alapon készül, szigetelő és abszorbáló tulajdonságokkal rendelkezik és nagyon rugalmas réteget képez.


A pince az ingatlan szerves részét képezi, ezért annak állapotára is célszerű odafigyelni. Már csak azért is így van ez, mert levegőminősége hatással van a ház többi helyiségére és a falak állapotára is. A KefaWash erős tisztító és fertőtlenítő termék mely hatékony a különböző gombák (pl. penészgomba), baktériumok és algák ellen. Ajánlott festett, vakolt, tégla, beton valamint fa felületek megtisztítására. Ha ez a hidegebb felület például 12°C-ra hül egy 20°C-os szobában, ahol a rel.


Ugyan ez történik a belső oldalra helyezett szigetelőanyag alatt is. A jóval hidegebb falfelületen páralecsapódás , penészedés indulhat be. Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés, attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás, cserélték-e az ablakokat, vagy sem. Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő.


No meg azért, mert sok a tévhit a penészről. Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések