2017. június 13., kedd

Eps 100 lépésálló

Cégünk kizárólag teljes kiszerelési egységekben szállít, ezért kérjük megrendelését a termékekek adatlapján található kiszereléseknek megfelelően adja le. Kérjük megrendelését a termékeknek megfelelő kiszerelés alapján adja le. Csak teljes kiszerelési egységenként tudunk szállítani. A grafitadaléknak köszönhetően közel -kal kedvezőbb hőszigetelő hatással rendelkezik.


Hatékony hőszigetelő képesség. Ahogy látja, ha csak külön a szigetelő anyagokat nézzük, akkor ár- érték arányban is a szálas szigetelő anyagokat éri tető szerkezetbe beépíteni.

Az expandált polisztirol habokat ott célszerű alkalmazni, ahol a hőszigetelés egyúttal teherhordóként, vagy további rétegek aljzataként is funkcionál. FELHASZNÁLÁS talajjal érintkező helyek (vízszigeteléssel védetten), födémek, normál terhelhetőségű padlók, egyenes rétegrendű, nem járható lapostetők. Padlásokon járható hőszigetelés , ha kap egy OSB védőborítást , vagy vékony betonréteget. Anyagjelölés: sárga csík.


Alkalmazási terület Terhelhetô hôszigetelô lemez. Ft-os áron elérhető. A felhasználók még nem véleményezték a terméket. Only registered users can post a new comment.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely. Felhasználási területek: - Felfelé hülő födémen, belső térben, esztrich, aljzatbeton alatt, normál terhelhetőséggel - Felfelé hűlő födémen, belső térben, nagytáblás burkolat alatt. Miért érdemes használni a Masterplast lépésálló padló hőszigetelést:. AT- N1lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig faforgácslap.


Ne töltse az idejét időrabló. Népszerűségüket leginkább annak köszönhetik, hogy magas minőségűek, pénztárcabarát áron beszerezhetők, és nem utolsósorban lépésállók. Ha neked is számít a szigetelés során a megbízhatóság és az. EPS benefits estimator.


A lépésálló polisztirol hablemez, használható lábazati részek hőszigeteléséhez is, csak a nedvességtől védeni, kell. Ezért hőszigetelésük a nedvesség hatására csökken. Ezt tartsa szem előtt szigeteléskor.


A nedvességtől óvni kell. Bejelentkezés Fiók létrehozása. Aljzatok, födémek, nem járható tetők hőszigetelésére alkalmazható. Lépésálló polisztirol. Betonfödémek, padlók, nagyobb mechanikai igénybevételnek kitett épületszerkezetek hőszigetelés-e.


Kapható 2-30cm vastagságban, olcsóbban a hőszigetelő rendszer webáruházban. A grafitos 1-as nyomószilárdságú szigetelőlap (hungarocell) terhelhető így alkalmas padlók, födémek szigetelésére.

Jellemzően padlófűtések készítésekor ajánljuk mert használatával a padló lehűlése lassítható, megakadályozható. A grafitos lépésálló szigetelőlap kíválóan alkalmazható födémek, padlók lépésálló szigeteléseként a normál, fehér. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.


Austrotherm AT-N1lépésálló polisztirol kiválóan alkalmazható épületek aljzatának, födémének hőszigetelésére beton alá, azokon a részeken, ahol személyi terhelésnek van kitéve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések