2016. augusztus 23., kedd

Teschauer ablak felújítása

A Tessauer típusú ablak az egyik leggyakrabban felújítandó ablakfajták közé tartozik. Előszeretettel alkalmazták az első világháború után, mivel jóval kevesebb faanyagot igényelt az elkészítése, mint a kapcsolt gerébtokos ablakok esetében. Természetesen nagy mértékben feljavul az ablak hangszigetelése is. Mi úgy funkcionálunk, mint a szuperhősök, akiket már csak a legvégső esetben, a legádázabb „ellenség” ellen érdemes bevetnie.


Ha Ön érzi, hogy nagy a baj, magas a gázszámla, s nem jól hőszigetelnek nyílászárói, akkor csak az ablakfelújítás mesterei nyújthatnak szakszerű elsősegélyt! Szobafestő Attila: Az ajtók felújítása Szobafestő Attila.

Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. Ablak , ajtó felújítása, szigetelése - Honlapunkon a nyílászárók (ajtók, ablakok) felújításával, szigetelésével és ezek javításával foglalkozunk. Régi ablakba, ajtóba hőszigetelő üveg beépítése, ablak felújítás.


Régi nyílászáró felújítása - hőszigetelő üvegesre. Pontos mérés ami az új hőszigetelt üveg legyártásához szükséges ,anélkül hogy leakasztanánk az ablakszárnyat. A legyártott hőszigetelt üveget beépítjük a műanyag lécbe és előkészítjük a szereléshez.


Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere. Budapest Pest megye lakósainak szolgálatában.

Munkánk minősége a garancia ,hosszú évek tapasztalata segít abban hogy a legrövidebb idő alatt de precízen végezzük munkánkat. Nem futunk fölösleges köröket amit lehet azonnal megjavítunk. Az elmúlt években rengeteg ablak fajtával találkoztam, gondolok itt a teschauer ablakokra, gerébtokos ablakokra, euro falcos ablakokra valamint az egyesített szárnyú ablakokra melyek hazánkban, széles körben használatosak. Ezeket az ablakokat sok esetben felújítjuk, de újat is tudunk gyártani. A nyílászárók karbantartása minden lakás- és háztulajdonos rémálma – különösen, ha sok a kültéri ajtó és ablak.


Már belegondolni is rossz, hogy sok nyílászáró esetén mivel jár a felújítás, karbantartás: csiszolás, egyenetlenségek kezelése gittel, és legalább két rétegben festés. Ajtó vagy Ablak esetén nem minden esetben szükséges helyszíni felmérés, ilyenkor pár kérdést felteszünk, hogy pontosan meghatározzuk a nyílászáró pontos típusát és hibáját így telefonon keresztül is tudunk árajánlatot adni. Jó állapotú ablak javítása, felújítása : A jó állaputú ablak azt jelenti, hogy nem azért cseréljük az üveget, és javítjuk az ablakot mer nem használható, hanem a jól használható ablakba hőszigetelés javítása miatt helyezünk hőszigetelő üveget. Kapcsolt gerébtokos ablak javítása bővebben. Az összes gerébtokos illetve teschauer ablakba beépíthető az általunk kínált hőszigetelés ,amennyiben az ablakszárny megfelelő állapotban.


Meglévő (Fa és Műanyag) nyílászáró, javítása, felújítása , ablakszigetelés és ablak. Viszont amennyiben javítani akarunk a gerébtokos ablak üvegének. Utólagos szigetelést akarok, kerestem a szakembert, s lám Ön jön be a keresőbe folyamatosan!


Nem is baj ez, csak én Debreceni vagyok…. Esetleg van ötlete, vagy helybeli kollégája aki ezzel foglalkozik? Az épületszerkezetekkel szemben különféle követelményeket állítunk, a különböző épületfizikai hatások tekinte­tében. Ha egy épületfizikai szempont­ból általánosságban kielégítő épület­szerkezetet egy meghatározott hatással szemben kedvezőbbé kívánunk tenni, meg kell vizsgálnunk, hogy a tervezett javító hatású intézkedés az összes többi.


Elhatároztuk, hogy nem akarunk műanyagot, voltaképpen tetszik a mostani. Elég jól szigetel, nincs megvetemedve.

Csak le kell csiszolnunk és festenünk. A gond az, hogy az előző tulajdonos telibe lefestett mindent kb 4-éve az ablakon. Hagyományos ablak felújítása (kapcsolt gerébtokos szerkezetek) A szerkezet alapja az egyrétegű ablak amelyből ebben a rendszerben kettő egymás mögött párhuzamosan elhelyezkedő darab szerepel: egy külső és egy belső ablak. A legtöbb családi házban és a régebbi társasházakban szinte kizárólag ezzel a típussal. Szeretné tetőterét világosabbá tenni?


Jó tervezéssel egyszerűen megoldható a tetőtéri ablak beépítése. Filmünkben bemutatjuk a munkafolyamat egyes lépéseit. Teschauer barna ablak komplett felújítása Két ablakszárny összeépítése háromrétegű thermo üveggel. Hőszigetelési értéke megegyezik az új ablakéval.


Nyílászáró ablak - ajtó szigetelés előnyei: Kísérletek alapján kb. Egyesített szárnyú ( Teschauer ) ablakok is szigetelhetők vele. A lakótelepi ablakok java része ilyen. Régi ajtók, ablakok felújítása , átépítése, szigetelése. Szúnyoghálók készítése.


Téli időszakban jelentős a hőveszteségük amit a huzatoságuk okoz. Gerébtokos ablak kiszerelve. Cégünk több nyílászáró márka képviseletét látja el a Dél-Budai régióban.


Ilyen a PREMIER Ablakrendszerek KÖMMERLING prémium műanyag és luxus fa-fa-alu nyílászárói, a REHAU műanyag ablakai, erkélyajtói, műanyag bejárati ajtói, a FENSTHERM VEKA és PANORAMA profilból készülő A kategóriás nyílászárói, az ACTUEL gyönyörű kidolgozású borovi fenyő fa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések