2016. augusztus 24., szerda

Állólámpa kapcsoló

Állólámpa kapcsoló

A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Ez az állólámpa már több éve szolgálja a kényelmünket. Két izzóval működik.


Az egyik a szabályozható fényerejű lámpába kell, ami a mennyezetet világítja meg, a másik pedig a. A legmegfelelőbb kapcsoló ! Segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb kapcsolót árban és minőségben egyaránt. Küldjön el egy listát a szükséges kapcsolókról és mi küldünk többféle termékről árajánlatot. Egypólusú (egysarkú) kapcsoló : Csak a fázisvezetőt (L) szakítja meg. A világítási áramkör ki-és bekapcsolására alkalmas.


Megjegyzés: számtalan esetben fordul elő, hogy egy szakszerűtlen, rossz bekötés miatt a kapcsoló a fázisvezető helyett a nullavezetőt szakítja meg, így mikor a kapcsoló lekapcsolt állapotban van és valaki izzót cserél, azt hiszi nem érheti. A használható ALU LED PROFIL belső mérete min. SLIM profilban nem fér el). Az állólámpák mostanában reneszánszukat élik meg, kedvelt és design stílusúak, a fa és a gazdag színek dominálnak.


Retro megjelenés réz-bronz színű lámpákkal. Gyakorlatias irányítható, spot-lámpák, amelyek megvilágíthatják a helység sarkait. Válaszhat a modern lámpák a hagyományos izzók vagy a LED világítások között. A BAUHAUS szakáruházak és webshop állólámpa -kínálatában többféle stílussal és kialakítással találkozhatunk, így könnyedén megtalálhatjuk az ízlésünknek leginkább megfelelőt. A különbség, hogy a direkt lámpa használatával ténylegesen egyfelé irányíthatjuk a fényt, míg az indirekt lámpa ehelyett a teljes szobát egyenletes fénnyel borítja be közvetett módon.


Az állólámpa a fehér márvány kőlapnak köszönhetően, a tiszteletet parancsoló hosszúság és magasság ellenére is stabilan áll a padlón. A lámpa kábelén elhelyezett kapcsoló lehetővé teszi,hogy Ön kényelmesen, akár lábbal is fel- illetve le tudja kapcsolni a világítást. Nálunk olvasófejes, indirekt, több lábú állólámpákból válogathasz, részletes keresőinkkel könnyű megtalálni a hozzád illőt! Személyes vagy online vásárlás. Minőségi lámpa gyártók termékei a legjobb áron.


Az általunk kínált lámpa gyártókat úgy válogatjuk ki, hogy mindenféle stílus, árfekvés, forma, megoldás, szín legyen a kínálatunkban. Akár asztali, akár a nappali, hangulat- vagy gyereklámpákat szeretnél, számtalan kivitelben, méretben és funkcióval találsz megoldást a kínálatunkban. Böngéssz választékunkban, hogy fénybe borítsd a hétköznapokat. Hétfőtől - péntekig 7. Ismerd meg az állólámpák legfrissebb trendjeit - a világ vezető gyártóitól - modern világítástechnikai megoldásokkal a Lumeneten. LED állólámpa , Spot állólámpa , Modern, Vintage és Rusztikus állólámpa hatalmas kínálata szakértő eladóktól, rövid szállítási idővel és garanciával!


A mozgásérzékelőkkel és mozgásérzékelő kapcsolók segítségével lehetőségünk nyílik a hozzájuk társított világító berendezések automatikus be- és kikapcsolására. Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk, hiszen a mozgásérzékelős világítótest csak a szükséges ideig működik. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében. TK Lighting Retro állólámpa termék a Lámpa webáruház Állólámpa kategóriájában kedvező 21.


LED szalag, LED modul, LED égő fényerőszabályzás az S-LIGHTLED üzleteiben. Lámpaszalon - online lámpa szaküzlet - lámpa webshop, Kültéri lámpák, beltéri lámpák, csillárok , falikarok, kanderláberek, világítástechnika, lámpa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések