2016. augusztus 3., szerda

Ablakfólia belátás ellen

Milyen a legjobb ablakfólia belátás ellen ? Hogy melyik a legjobb ablakfólia belátás ellen , az attól függ, mik a céljaid. Telejes belátás elleni védelem, vagy csak részleges? Kültéri, vagy beltéri? Mintásat szeretnél, homokfúvott fóliát, vagy tükröződő ablakfóliát? Vegyük sorra a lehetőségeket!


Teljes vagy csak részleges belátás védelmet szeretne a maximális világosság megtartásával? Válassza ki melyik az ön számára legszimpatikusabb betekintés elleni ablakfólia. Ha zavar, hogy belátnak a lakásodba vagy nem szeretné hogy a férjed a szomszéd macát bámulja napozás közben, kiváló megoldás egy ablakfólia ! Ez a hővédő ablakfólia segít, hogy a NAPPAL ne lássanak be a lakásba. Ha betekintés ellen és a nyári nap melege ellen keresel egyszerre megoldást, akkor ez az ablakfólia kiváló megoldás.


Ha világosabb van a lakásban, mint kint, akkor nem véd teljesen a kíváncsi tekintetek ellen. Olyan helyre javasoljuk, ahol nappalra. Ablakfólia belátás ellen Ezeket a fóliákat olyan helyre ajánljuk, ahol – vagy a kilátás nem szép (pl. tűzfal, szomszéd rendetlen kertje.) – vagy a belátást szeretnénk meggátolni.


A fóliákat csíkban is fel lehet tenni, így könnyen megoldható, hogy csak olyan helyen használjuk, ahol arra szükség van. Homokfúvott fólia vagy tükrös fólia a te igényeidre szabva. A modern építészetben sok helyen alkalmaznak térelválasztásként üvegfalat, üvegajtókat, ami optikailag nem csökkenti a teret és megtartja a fényviszonyokat. Belátás védelem ablakfóliával.


Mégis szükséges egy olyan felületet képezni rájuk, amivel megszüntetjük a teljes vagy részleges átláthatóságot illetve. Több fajta betekintésvédelmi opál fólia létezik! Fóliás Juci 2views.


A belátás ellen védő fóliákat értelemszerűen olyan helyeken használják, ahol nem szeretnék, hogy illetéktelenek. Az ablakfólia alapanyaga egy víztiszta poliészter, melyet többféle eljárással. Ne szenvedj a forróságtól! Azokban az estekben amikor nincs szükség a belátás teljes megszüntetésére többféle mintázatú ablakfólia áll rendelkezésre.


Ezen fóliák alkalmazásával egy új képet kölcsönözhetünk a helységeknek amik megtartják világosságukat, és diszkréciójuk mellett mégsem zárják ki a külvilágot. Zavaró fény és hő viszonyok ellen keresnél megoldást, mindenképp a hő- és fényvédő ablakfólia amire szükséged van! A hő- és fényvédő ablakfóliákkal komfortosabbá tesszük otthono munkahelye teraszod. Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű. A reflexiós fólia betekintés ellen védelmet jelent, de csak nappali időszakban.


Kinti sötétségből, ha ég a lámpa a lakásban - sajnos - belátni. A SkyLite S Ext ablakfólia ellenáll az extrém meleg és extrém hideg környezeti hatásoknak. Ez az ablakfólia az egyedülálló, szigorúan védett gyártástechnológiájának köszönhetően, olyan tulajdonságokkal bír, amely rövidtávú megtérülést és évtizedig tartó megtakarítást eredményez. Reméljük, hogy bemutatkozásunk elnyeri tetszését és személyesen is kapcsolatba lép velünk.


Ez a napfényvédő tükörfólia egyszerre véd a kíváncsi tekintetek és a nyári nap melege ellen. Felhelyezéséhez nem kell szakember, házilag is fel tudod tenni. Az ablak és üvegfóliák védelmet nyújtanak belátás és kilátás ellen , nyári nap elleni védelemre,káros UV sugárzás ellen , a kíváncsi tekintetek ellen.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A LLumar ablakfólia segít a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkenti a zavaró fényt és berendezési tárgyak fakulást. Jelentősen csökkentik az UV sugarak káros egészségi hatásait.


Védelmet nyújtanak az összetört üveg okozta sérülések és károkkal szemben. A dekor fóliák pedig tetszetősebbé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések