2016. augusztus 12., péntek

Eladó perforált lemez

Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. Eladó új rozsdamentes fedelezőká 1méter hosszúságban. A kád szélessége keretméret, így a keretek (minden keretméret) beleállíthatok a kádba.


A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lemezek árak, és további információk, specifikációk. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű.


A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható. Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 24.

Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Perforált lemez galéria ötleteket szeretnék. Collina galéria Megnézem. Bambooshop galéria megnézem. Mutassa be ügyfeleinek, vevőinek kézzelfoghatóan az anyagokat, mintákat!


Anyagtípusainkból és népszerű perforác. Tisztelt Ügyfeleink! A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól.


Leggyakoribbak a kör és a négyszögletes lyukasztási képek. Mivel a felhasználható anyagok és az alakzatok tárháza. Ha ennél hosszabb szálas terméket rendel, kérjük a megjegyzésbe írja meg a vágási méretet.


Tekintse meg az Inomix Kft.

Cégünk inox (rozsdamentes acél) lemezek, csövek, csőszerelvények, perforált lemezek, idomacélok és egyéb acél termékek forgalmazója. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. A FENTI KÉPEKRE KATTINTVA TUD ANYAGTÍPUST, ILLETVE AZON BELÜL PERFORÁCIÓS MINTÁT ÉS TÁBLAMÉRETET VÁLASZTANI! Egy kis segítség: Grezzo– mm vastag, nyers, perforált keményfarost lemez (HDF), színe sötét barna, frontoldala sima, hátoldala érdes.


A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár.


Polctrendszereket, állványokat, csomagoló anyagokat szeretne vásárolni? Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg temékeinket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések