2016. augusztus 26., péntek

Parketta alátét 5mm

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out 5mm on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Padlóalátét kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A parketta alátét lapokat használják új építésű helyiségek parkettáinak lerakásánál és meglévő padlók felújításánál is, amikor a régi felületet nem veszik fel, egyszerűen rákerül az alátét , majd az új laminált parketta. Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk.


A lapok porózus szerkezete jó hőszigetelést.

Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! A laminált padló és parketta alá szükséges alátéteket és fóliákat elhelyezni. Ez a feltétele annak, hogy a padlóra vonatkozó garanciavállalást érvényesíthessük.


Milyen alátétet válasszunk? A megfelelő alátét kiválasztásánál elsődleges szempont az aljzat minősége. Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC. A Diego kínálatában többféle alátét is megtalálható, hogy a helyiség és a burkolási munka körülményeihez megfelelőt választhassa ki.


Alátét használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti. A weboldalon található árak tájékozató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minden jog fenntartva.


Legjobb, ha önterűlővel teljesen egyenletes aljzatot hozunk létre, akkor probléma nem lehet. Előfordul azonban, hogy apró egyenetlenségek vannak, amiket még alátéttel korrigálni lehet. Először is nézzük meg milyen alátétek léteznek: polifoam párazáró fólia XPS (3mm-s, 5mm -s) XPS Thermo. XPS alátét 5mm FN rögzítő klipsz CH23.


Arbiton MDF szegélyléc, Kiegészí.

Profi Floor mm XPS panelszigetelő alátét. Lap formájú, extrudált polisztirolból készült, horonyrendszerrel rendelkező, úsztatott padlók alá kerülő szigetelés. A horonyrendszernek köszönhetően kiegyenlíti a padló kisebb egyenetlenségeit és biztosítja a padló optimális szellőzését. Kapcsolódó termékek. Hőtükrös fóliák PICAFOL hőtükrös párazáró fólia.


Parketta alátét 3mm mennyiség. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések