2016. augusztus 3., szerda

Mdf bútor

MDF konyha Konyhabútorok Az MDF konyhabútor a legkelendőbb típusunk, ami elsősorban kedvező ár-érték arányának köszönhető. De a kiváló minőség mellett az MDF konyha további előnye, hogy nagy variálhatóságot biztosít, amihez rendkívül gazdag szín-, illetve mintaválaszték társul. Bútor webáruházunk minőségi, egyben olcsó bútorokat kínál megfizethető áron.


A bútor webáruház órában áll az Ön rendelkezésére. MDF or Medium-density fibreboard is a man made wood that is free from natural defects. It has a smooth sanded surface and precision finish.

A szekrények ajtajai lehetnek laminált bútorlapból - ezt ma már egyre kevésbé használják - vagy MDF alapúak, illetve tömör fa alapanyagból készültek. Az MDF marható anyag, melyet azután elláthatnak vákuumfóliával, festhetnek, vagy furnérozhatnak. Az MDF szó jelentése: Middle Density Fiberboard - közepesen sűrű farostlemez. Az MDF lap gyártása megegyezik a faforgácslapéval, de ennél a terméknél az alapanyag részecskenagysága sokkal apróbb, ezért a lap anyaga sokkal sűrűbb, nehezebb és homogénebb.


MDF Italia’s original chairs originate from a strong teamwork, with famous designers who profitably collaborate with the company’s project center, constantly developing new models of chairs to meet the end users’ changeable tastes and needs. To adapt to new lifestyles is always the common thread of all of MDF Italia’s furnishing ideas. MDF : Közepes sűrűségű farostlemez ( Medium Density Fibreboard ), mely farostokból áll, amit műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze. Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb felhasználást tesz lehetővé.


Az MDF ( Medium Density Fibreboard = Közepes Sűrűségű Farostlemez konyhabútor front) árban a bútorlap és a valódi fa frontok között helyezkedik el.

Ilyen bútor esetnén a lehetőségek tárháza szinte határtalan, egy azonban biztos, hogy már az elején meg kell határoznunk, hogy hangsúlyos, látványos legyen a bútor , vagy legyen a bútor része a lakásnak, harmóniában avval. Az MDF lapból készült konyhabútorok minősége kiváló, hiszen az MDF egy fokozottan vízálló faforgácslap. Szerkezete igen sűrű, így a sík felületek képzése mellett, lehetőség van a különböző marásminták kialakítására is, a hagyományos formáktól egészen az extrémekig. Mind klasszikus, mind pedig modern. Többnyire a bútortestek előállítására használják (korpusz), de ajtóknak (front) is használható, ha valaki példáúl kiakarja váltani a jóval drágább vákuumfóliás MDF ajtó frontokat.


A felső szekrény db LED lámpával szerelt. Anyaga: öntött márvány mosdó, festett MDF bútor. Választható kiegészítők:-További információk: A bútorokat összeszerelve, a mosdókagylóval egybeépítve szállítjuk. Fáraó bútorok 18mm-es bútorlapból vagy MDF lapból készülnek az Ön biztonsága és kényelme a legfontosabb számunkra.


Fürdőszoba bútoraink MDF alapúak. A vastag bútorlap előnye. Ne elégedjen meg a silányabb, vékony és persze olcsó bútorral. Hosszú távon az Ön környezetének kényelmét csak a magas. Az MDF -lap (angolul: Medium-density fibreboard ) közepes térfogat-sűrűségű farostlemez.


Alapanyagát általában tűlevelű és lombos fák, rostfák, erdei aprítékok, valamint faipari hulladákok adják. A jelenlegi helyzet ellenére is, cégünk a megszokott módon teljesíti továbbra is a megrendeléseket, és átlagosan 6-munkanapon belül szállít. Legjobb ár garancia.


Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket.

Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. A korona vírus miatt a nyitvatartási idő 7-15-ig van. Szombaton pedig zárva van az üzlet. Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni!


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések