2016. január 18., hétfő

Szélezetlen fenyő deszka

Borovi fenyő minőségi leírás: 0-osztály, 1. Vörösfenyő szélezetlen deszka eladó. Kültéri felhasználásra az akác mellett az egyetlen használható fafajta. Az általunk forgalmazott borovi fenyő fűrészáru minden esetben műszárított, asztalos minőségű, azaz egy magasab minőségi besorolású alapanyag. Ezáltal sokkal jobb megmunkálást és felületi minőséget tesz lehetővé, valamint a későbbiekben minimális a hosszanti repedések aránya, tehát esztétikai szempontból is kiváló minőségű termékek előállítására alkalmas.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

OSB 8mm OSB 10mm OSB 12mm OSB 15mm OSB 18mm OSB 22mm OSB Bochemit QB Bramac léc Budapesti fatelep deszka deszka Budapest deszka XVI. Gerenda gerenda méretek gerenda XVI. Ajánlott továbbá faházak, kerítések és galériák létrehozásához, de akár tetőkhöz is.


Import minőségű termék, amelyből ellátásunk folyamatos. Fenyő -fűrészáru, Tetőfutár. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós.


Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei.

Szélezetlen deszka kerítéselemek. A borovi fenyő markáns megjelenésű: nagy csomók, görbe növekedés jellemzi, így r. Akác csiszolt szélezetlen szárított kerítés deszka mm vastag 7. Az idei év újdonsága az igazán elegáns vörösfenyő deszka kerítés. Nedvességtartalma maximum. A vörösfenyő a fenyőfélék közül a legmagasabb.


Alapanyag választékunk: borovi fenyő , vörösfenyő, tölgy, kőris, akác és bükk anyagok. SZélezett borovi deszka méretek 18mm, 22mm, 32mm, 50mm. Szárított szélezetlen borovi 2″ fenyőpalló.


Nyíregyháza- Oros, Diák u. Méretpontos, sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz luc fenyő deszka. Légszáraz fenyő deszka Bruttó 90. Szabálytalan, robusztus termetű fenyő – mintegy m magasra nőhet meg. Koronája fiatalon kúpos, később ernyőszerűen kiszélesedik. Egyenes, hengeres törzse már alacsonyan elágazik.


Kérge sötét szürkésbarna, mélyen repedezett, lemezesen pikkelyes. Akácfából készült, dekoratív, szélezetlen deszka.

Alkalmazható kerítés építéséhez és javításához, különböző faépítmények építéséhez, bel- és kültéren egyaránt. A kültéri alkalmazás előtt felületkezelés szükséges! Vagyis csak a fa lapjait és a bütüit fűrészelik. Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban!


A szélezetlen deszka síkjai párhuzamosak, míg a bütük vágási síkjai a hossztengelyre. Raktárról azonnal vásárolható! A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni!


Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt. A fűrészáru kínálatunkat képező lombos faanyag Magyarországról és a környező országokból származik.


A JAF Csoport kirendeltségei Európa-szerte mindig a faanyag forrásának közelében létesültek, amely több előnyt is tartogat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések