2016. január 22., péntek

Rockfix kőragasztó

Keverési idő 3-perc. Idegen anyagot ne adagoljunk a keverékhez. Közepes és nagy felületű természetes kövek, betonlapok oldalfalra és betonaljzatra történő rögzítésére használhatjuk kül- és beltérben egyar.


Rockfix Kőragasztó , Habarcs eladó 30db. A kőzetgyapot táblák felragasztására, az üvegszövet beágyazására és a. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Austrotherm egykomponensű Purocol poliuretán ragasztó.


A RockFix kőrögzítő trasszhabarcs közepes és nagy felületű természetes kövek, betonlapok oldalfalra és betonaljzatra történő rögzítésére használhatjuk kül- és beltérben egyaránt. Oldalfalra rögzítésnél adott esetben kiegészítő mechanikai rögzítésre is szükség lehet. LB-KNAUF ROCKFIX 25kg - kőrögzítő trasszhabarcs: Leírás: A kőrögzítő trasszhabarcs közepes és nagy felületű természetes kövek (vulkanikus, metamorf és üledékes) és mesterséges burkolatok (betonlapok, mészhomok-, klinker- és burkolótéglák) rögzítésére alkalmazható kül- és beltérben egyaránt.


A Kőragasztó habarcs bekeverését fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük, mindig a. Tulajdonságok: vastagágyas, flexibilis, fagyálló, terméskőragasztó. Alkalmazási terület: Alkalmas külső-belső térben. A RockFix kimagasló állékonyságú habarcs, ezért alkalmazható nehezebb kövekhez is, de ilyen esetekben érdemes és ajánlott próbaragasztást végezni, szükség esetén pedig kiegészítő mechanikai rögzítéssel elkészíteni a burkolatot.


Fontos előny, hogy ez a kőragasztó trasszos kötőanyagának köszönhetően az. A termék neve: ROCKFIX kőragasztó habarcs 1. A gyártóra, forgalmazóra vonatkozó adatok Gyártó: Lasselsberger-Knauf Kft. LB-Knauf - RockFix ColorFix. Szeretne Ön egy jól ismert ragasztóval még több területen helytállni?


Geotextíliával kasírozott drainlemez 4. Aquastop Flex rtg. CT-Max, CT-Mix PCC habarcs lejtésképzés 6. Kontakt CT tapadóhíd 7. Aktuális Lb knauf ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár zsák termékre vonatkozik!


Csemperagasztók - Anda webáruház. VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft. Tégla, cserép, vakolat, térkő, csempe, zuhanykabin, ká csaptelep, szaniter fergeteges választék, kedvező ár. A VÉPFU Webáruház a megrendeléseit kiszállítással is teljesíti.


LB ROCKFIX kőragasztó. LB COLORIN FLEX fuga. Hetente 1termék akciós áron! Részletekről érdeklődjön az üzletben!


Kőtermékek kitermelése, értékesítése közvetlenül a bányából. Az akció idôtartama. A kő, tégla, térkő, a cseréptető, a vakolat porozitása mértékében képes magába szívni a vizet, melynek romboló hatása egyaránt károsítja a felület megjelenését és az építmény teherbíró képességét.


Mór- Kisbér- Oroszlány és vonzáskörzete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések