2016. január 28., csütörtök

Fa hatású falburkolat

Minden jog fenntartva. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Fa hatású burkolatok. Mik is ezek pontosan?


Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak.

Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával. De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír. Ellenáll a víznek, karcállóbb mint a. Fa mintás falburkoló panelek kategóriában szereplő termékek (féle termék) Az ABTCO falburkolók, természetes fából készült magas hővel és nyomóerővel préselt keménylemezek, melyek változatos színű és mintázatú felületei összetéveszthető hasonlósággal adják vissza a tölgy-, a bükk-, a cseresznyefa, vagy akár a kövezett- és téglafal érzetét. A fa melegséget áraszt magából, az ilyen elemekkel díszített otthonok egyszerűen barátságosabbak és bensőségesebbek. A faanyagok különböző fizikai tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért ezekről is szót kell ejteni az esztétikai szempontok mellett is.


Habár a falburkoló panelekre és a táblákra elsősorban. A Piacon egyedüli 3D-s felület!

Nincs olyan mesterséges Ablakpárkány másik, amelynek 3D-s a felülete! Ezzel a természetes hatás MAXIMÁLIS lesz, mindez úgy, hogy a termék tartós, és biztonságos marad! Akril kád Cement hatású Classic Touch Laminált Padló 8. Csaptelep Csempe Dekor EASY TOUCH Padló 8. Kő, fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Tren divat elfordulni a műanyag felületek kommersz mellékízeitől, az igazi fa felületek ezzel szemben egyediek, megismételhetetlenek. Antik deszkák, hasított, gyalulatlan fafelületek akár festés nélkül is változatos, karakteres képet nyújtanak, újszerűen hatnak.


Ezt látnia kell, a fa falburkolatok között olyan, mint a merci az autók között! A Thermowood kőris falburkolat 20x155mm PMA – trapéz profilú. Tökéletes víztaszító kivitel, a fa lelke süt át a selymesen erezett felületen, melyben. Gyönyörű megjelenésű, Új tipusú wpc falburkolat , természetes fa hatású felülettel.


Prémium wpc falburkolat dió színben: Prémium wpc falburkolat. Természet alkotta design. Részletgazdag mintázat. Időjárásálló, szabható.

Felrakása: S2-es flexibilis ragasztóval. Lásd a felrakási útmutató. Dobozt nem bontunk meg.


Egyszerűbben kezelhetőek (és alacsonyabb árfekvésben elérhetőek) a kő és tégla hatású falburkoló lapok, ezek könnyűek, költséghatékonyak, gipszkarton, fa vagy polisztirol felületekre is felragaszthatóak, a természetes anyagokból készült burkolatok tapintásra nem ridegek, a látvány pedig teljesen valósághű. A beltéri kőhatású falburkolat kiküszöböli ezt a problémát, hiszen négyzetméterenként csupán 3-kilogramm terhet jelentenek a falnak. Az ANRO webáruházban többféle hatású és színű kőburkolat is elérhető, hogy Ön ki tudja választani az ízlésének és lakása hangulatának megfelelőt. A Wallure fa falpanel egy természetes falburkolat , hiszen valódi tölgyfa és diófa hasábokból készül: naturális megjelenésük a legtöbb belsőépítészeti stílushoz passzol. Ismerje meg kínálatunkat!


Kínálatunkban választhat szabályos sík beltéri fa falburkolatot, de egyenetlen és rusztikus mintázatot is. Tartóssága révén a fa falburkolat nemcsak otthonokban, hanem közösségi terekben is. Tégla hatású falburkolatot készíthetünk saját kezüleg.


Lakberendezés trendMagazin - lakbermagazin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések