2016. január 18., hétfő

Bordó shaggy szőnyeg

Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Anyaga: 1 polipropilén Hátoldala: juta Tulajdonságok: antiallergén, padlófûtés használata esetén is alkalmazható, könnyen tisztítható, hõkezelt, antisztatikus, domborított-nyírt mintázatú szõnyeg. Shaggy szőnyegeink garantáltan a család kedvencei lesznek.


Jól esik rajtuk egy kis játék, tévénézés, vagy akár csak a pihenés. Gazdag stíluskínálatunknak köszönhetően bárki könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő darabot. A futószőnyegek folyosók, előszobák, hallok tökéletes kiegészítői. A beltéri folyosók, előszobák, hallok szőnyegezésére ajánljuk a különböző színű és mintázatú futószőnyegeinket, melyeket különféle anyagok, illetve textúrák jellemeznek.


Szőnyeg Akció hetente! A bordó shaggy szőnyeg Minden tekintetet odavonz egy ilyen élénk bordó shaggy szőnyeg ! A szőnyeg látványa magáért beszél. Számomra elég érdekes és egyben különleges is, hogy a szőnyeg alapszínén, ami a tégla bordó , vörös mellírózás találó, ami rendkívül egyedi eljárás.


Shaggy nappali szőnyegek több méretben, Egyedi Trend. Classic Persian red ( bordó ) szőnyeg 160x220cm, Classic Persian szőnyeg Nagyon szép élőren Nagyon elegáns és szép 1 Garancia és vadonat új szőnyeg ! Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról. Látogasson el hozzánk szepagynemu. Herminetta vastag bordó shaggy szőnyeg 200x290cm-es méretben.


Csillogó, finom, érzéki, dús shaggy szőnyeg. Minőséget viszel otthonodba! Hosszú szálú, 80x1cm-es shaggy modelljeink igazán puha érzést biztosítanak otthonában. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Sokkal komfortosabb ezen a shaggy szőnyegen mezítláb közlekedni, mint a hideg padlón.


Lakása is megérdemli, hogy ez a bordó shaggy szőnyeg otthont varázsoljon belőle. Hálószobájában is megfelelő melegséget fog árasztani ez a szőnyeg , hiszen nagyon jó vastag. Melegség, puhaság és kényelem otthonodba shaggy szőnyeggel. Teremts elegáns környezetet lakásodban.


Hálóba és nappaliba ideális, és minden olyan központi helyre, ami szem előtt van, ám hosszú szőnyegszálai miatt kényes, ezért ezt is vegyük figyelembe elhelyezése során. Elegáns, igényes, minőségi shaggy szőnyegek igen nagy méret és szín választéka. Közte a 70x100cm, 80x150cm, 125x200cm, 150x230cm, 200x300cm, 250x350cm-es shaggy szőnyeg méretekből választhatsz. A krém, fehér, barna, zöl bordó , kék, lila, türkiz, fekete, szürke shaggy szőnyegek árnyalatival szinte „gyerek játék” berendezni otthonod.


Bordó shaggy szőnyeg

A mai modern shaggy szőnyeg , melegséget varázsol otthonunk padlójára. A shaggy szőnyeg szín árnyalatai széles skálában mozognak. Tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos szőnyegeknél.


Egy alapos porszívózás kitűnően rendbe teszi. Folt esetén, nagyszerű szőnyeg tisztítók kaphatóak, amivel szinte gyerekjáték a folt eltávolítása. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Szegett lépcsőszőnyegek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések