2016. január 25., hétfő

Lépcsőlap bükk

Ha Ön nem egy szokványos megoldást szeretne, akkor ez biztosan tetszeni fog. Különleges rajzolat, és színhatás. A borovifenyőből készült lépcsőlapoknak az egyik éle lekerekített, a bükk és tölgy lépcsőlapoknál kérésre kerekítjük, melyet külön jelezni szükséges.


A lépcsőlapok Tölgy, G. Bükk fafajokból készülnek.

Megrendelhetők szabályos és szabálytalan méretekben is. Lépcső elemek árjegyzék. Az árak tájékoztató jellegűek: mérettől, színtől, anyagtól, felületkezelés típusától függően változhatnak.


Szinte minden nap a szemünk előtt van, ráadásul állandóan használjuk – ezért válasszunk igényesen! Nettó árak, húzott (legyező lépcsőlap , pofafa) befoglaló méret szerint! A megrendelések feldolgozását csak előleg megfizetése után kezdjük.


A gyártás átfutási ideje 7-munkanap. Felületük finomra csiszolt, első élük általában lekerekített.

Egyesével be vannak csomagolva. A 30cm mélységű lépcsőlapoknak az egyik hosszabb éle már le van. A táblásított lapok rendkívül népszerű anyagok az igényes bútorkészítés és belsőépítészet területén. Azok számára, akik szeretik a természetes, környezetbarát anyagokat (formaldehid mentes ragasztás), a legjobb választás, mivel egy rendkívül sokoldalúan használható anyagról beszélünk.


A 650mm-re gyártott szélességi méret lehetővé teszi a termék szélesebb körű felhasználást: A 650mm-es szélességben akár munkalap vagy pihenő lépcsőnél félbevágva lépcsőlap , vagy átlóban elvágva legyezőalakú lépcsők fellépője lehet. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik. Hangulatképek üzletünkből Beltéri falépcsők, egyedi méretű falépcsők Keményfa lépcsőlap fehér bükk I. MSZ szabvány Tekintse meg a nagy képet Keményfa lépcsőlap fehér bükk I. Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében.


Táblásított falapok, fűrészáru, tömörfa, konyhai munkalap, lépcsőlap , deszka széles választékban! A kerítéseket különböző faanyagból gyártjuk, lehet bükk , tölgy, fenyő vagy akác a kerítéselem. A kerítéslécek többféle méretben és kivitelben készülnek az egyszerűtől a mintásabb típusokig. A fa kerítés mellett, fém táblás kerítéselemeket, kerítéstáblákat is forgalmazunk, valamint vadháló és hagyományos drótkerítés is megtalálható kínálatunkban.


Amennyiben építkezik vagy felújít, lépcsőlap termékkínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő típust. A többféle fafajtából készült (akác, bükk , tölgy, borovi és luc fenyő) lépcsőlapok között különböző méretekből választhat.

Rajzolata nem túl jellegzetes, ha mégis mindenáron bükkfát szeretnénk, de némi változatosságot az erezet terén, akkor az álgesztes bükk lépcsőlap a számunkra megfelelő megoldás, melyben eltérő színű hullámos csíkok vannak általában. Alapanyagok, Faipar, tölgy, táblásított lap lépcsőlap , ajtó fríz, ablak fríz, svédpadló, fűrészáru, gőzölt bükk , natúr bükk kőris, konyhai. Kínálatunkat képezik rendelésre, egyeztetett határidőn belül kérhető táblásított lapok, csiszolt, natúr felülettel. Finom elegancia Zalakerámia Domus fürdőszobai kollekció A Zalakerámia Domus család natúr elefántcsontszín és neutrális bézs árnyalataival, valamint az ehhez társuló elegáns márványmintás felülettel mesés enteriőrt alakíthatunk ki fürdőszobánkban. A felhasznált anyagok a célnak legjobban megfelelő hazai keményfák, általában gőzölt bükk , tölgy, kőris, de készíthető más fafajból is.


Készíthető fa lépcső modernebb, tiszta vonalvezetésű formában, negyed- vagy félfordulós kivitelben, szükség szerint egyedi vonalvezetéssel, szépen kerekített, hasáb alakú oszlopokkal, hengeres korlátelemekkel. Gérelt szegőlécezés egy oldalon 4. Egyszerű szegőlécezés egy oldalon 2. Szegőlécezés helyett, festhető acryllal való kihúzást javasoljuk! Meglévő beton vagy gipszbeton lépcsők burkolása fával, és zárt lépcsők.


Korlátok készítése a lépcsőkhöz fából, fémből, üvegből, vagy ezek kombinációjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések