2015. március 13., péntek

Síkosságmentesítő anyag

Környezetbarát síkosságmentesítő anyagok Útkáli, Kálcium klorid és Útszóró só kiszállítás. Cégünk, mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezet védelmére. Olyan a fákat, növényeket és az épített.


A ZÖLDSÓ síkosságmentesítő termékünk kiváló jégoldó és csúszásgátló hatással rendelkezik és mindezek mellett környezetbarát, valamint a fásszárú növényeket sem károsítja. A ZeoMix síkosságmentesítő egy olyan környezetbarát készítmény mely egyesíti a CMP-A kémiai és a zeolit mechanikai síkosságmentesítő képességét. A ZeoMix egyáltalán nem tartalmaz klorid iont amely a korrózióért felelős, valamint más egyéb a környezetre káros anyagokat.

Bár már március van, a hóeltakarítás és a síkosságmentesítés sajnos még mindig aktuális probléma, és az előrejelzés szerint Sándor, József és Benedek is csak mínuszokat fog a zsákjában hozni. Jóllehet a héten várható időjárás nem indokolja, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság mai ülésén szóba került a szolnoki utak síkosságmentesítése is. A hagyományos téli szórósó helyett új síkosságmentesítő anyag bevetésre készülnek a gépek a csúszós utakra az ausztriai Klagenfurtban.


Az Ice Away fantázianevű, kalcium-magnézium-acetát összetételű folyadékot évtizedekkel ezelőtt a dán Nordisk Miljokemi vállalat fejlesztette ki az utak jegesedésének oldására. Síkosságmentesítés és további termékek a Gazdabolt. A legolcsóbb síkosságmentesítő anyagok hatástalanok -5C alatt és szemetet hagynak maguk után, míg a drágább árfekvésű síkosságmentesítő anyagok a legzordabb hidegben is gyorsan oldják a jeget, megakadájozzák a hó újrarétegződését és teljes mértékben felszívódnak, így nem marad semmilyen anyag utánuk. Felhívjuk a felhasználók figyelmét a vegyi anyag rendeltetésétől eltérő felhasználásából eredő kockázatokra.


Csak anyag hatásos ennél alacsonyabb hőmérsékleten is, a magnézium-klorid -3 a kalcium-klorid -51°C-ig jó, de is vagy közepes mértékben mindkettő károsítja a talajt, a vizeket, a növényzetet, a betont és a fémeket is. Ajánlatkérő kijelölt telephelyeire szállítása.

Előzze meg a baleseteket és bízza ránk a téli síkosságmentesítést! Egész éves átalánydíjas szolgáltatásunk keretében a téli hóeltakarítást is letudhatja. TÉL - útszóró - síkosságmentesítő.


Belterületi közterületen -a közúti forgalom számára igénybe vett terület (úttest) kivételével- síkosság-mentesítésre olyan anyag használható, amely a közterületen vagy annak közvetlen környezetében lévő fás szárú növény egészségét nem veszélyezteti. A Közbeszerzési Hatóság kiemelt célja és feladata, hogy támogassa a jogalkalmazókat abban, hogy e folyamatosan változó jogszabályi környezetben a célkitűzések és érdekek sokasága között meg tudjanak felelni a szigorú elvárásoknak. Télen hókotrásra, síkosságmentesítő anyag szórására vagy hómarásra is alkalmasak sokkal hatékonyabban, mintha ezeket a feladatokat kézi erővel végeznék a felügyelet munkatársai. A speciális járda- és szegélytakarító adapterek a beépített permetezőjük segítségével úgy teszik lehetővé száraz időben a járdák.


Kevés helyzettől eltekintve nem a tél a legalkalmasabb évszak a kényelmes, élvezetes, biztonságos autózáshoz. De a hónak, jégnek is van ellensége: a só. Kiderítjük, hogyan és mivel érdemes beszállni a harcba, illetve milyen praktikus, illetve színpadias technikák vannak a síkosságmentesítő anyag kijuttatására. Tíz nagygép, több kisgép, mintegy hatvan helyszínen elhelyezett síkosságmentesítő anyag , folyamatos készenlét az állományban – így készült fel a Biokom a télre, derült ki egy keddi sajtótájékoztatón.


Ráadásul idén új bázisról indulnak a gépek, így gyorsabban célba érhetnek. Az FKF szintén a jégoldó és csúszásgátló tulajdonságokkal egyaránt rendelkező környezetbarát anyag alkalmazását javasolja, amely többek közt lehet a társaság által is használt Zeolit alapú síkosságmentesítő anyag. Paks vonaláig havasak az utak Tolna megyében. A kiszórt síkosságmentesítő anyag a hideg miatt hatástalan.


Készüljön velünk a húsvétra: Pihepuha répatorta krémes töltelékkel Tolna megye déli részétől Paks magasságáig havazásra és havas utakra. Az Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. FKF) szintén a jégoldó és csúszásgátló tulajdonságokkal egyaránt rendelkező környezetbarát anyag alkalmazását javasolja, amely többek közt lehet a társaság által is használt zeolit alapú síkosságmentesítő anyag.

Felismerve, hogy a fapótlások költsége és az ökológiai károk jócskán meghaladták a konyhasó olcsóságának előnyeit, a jogalkotó idén ősztől kormányrendeletben tiltja minden olyan síkosságmentesítő anyag használatát, mely a fás szárú növényzetet károsíthatja. A boltokban már tavaly megjelentek az alternatív. Megyei körkép – Az elmúlt évek hasonló időszakához képest mintegy két-háromszoros mennyiségben fogyott a síkosságmentesítő anyag. Az elmúlt napok havazásai, a kemény hideg próbára tette a Magyar Közút Nonprofit Zrt.


Megfeszített ütemben dolgoztak a síkosságmentesítésen. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, különös tekintettel a kiszórható síkosságmentesítő anyag mennyiségére, minőségére vonatkozó szigorú előírásokra. Gyors reagálóképességgel nyújtunk megbízható szolgáltatást, legyen szó szerződött és eseti megbízásról. A barkácsáruházakban kapható síkosságmentesítő anyag sokkal drágább, mint a só volt és közel sem olyan hatásos – mondta egy neve elhallgatását kérő társasházi közös képviselő.


Hiába tiltják, bele fogjuk keverni a sót ebbe az anyagba és azzal szórjuk a jeges járdát. Közúton a valóságban télen nagyon gyakori, hogy szárazon is marad rajta valamilyen síkosságmentesítő anyag. Ettől kezdve nem a tapadás fogja meg az autónkat, hanem a deformitás: az élek kapaszkodó ereje, amiből a télinek négyszer-ötször akkora van, mint a nyárinak. Ha így nézzünk, a mentőautókon, a tűzoltókon, a rendőrautókon és a buszokon kéne a. A SIRIUS AST szériába tartozó sószórók, kialakításuknak köszönhetően, minden teherautó típus platójára felszerelhetőek és minden típusú síkosságmentesítő anyag szórására alkalmasak. A gép kezelése az alapgép fülkéjében elhelyezett Epobasic kezelőpultról történik.


A síkosságmentesítő anyag pótlásáról, időről-időre a NATÜ gondoskodik. Az önkormányzat közterületein (autóparkolók, közterek, üzemeltetett orvosi rendelők, sportlétesítmények környezete), valamint a buszmegállókban és közvetlen környezetükben – környezetbarát kalcium-klorid anyagot használva – a NATÜ az intézmény dolgozóival látja el hó- és. A bazalt zúzalék ráadásul nem is a legjobb síkosságmentesítő anyag. Ha még nem kezdtünk el csúszni a jégen, akkor ugyan segít abban, hogy ne is csússzunk el, de ha már csúszni kezdünk, akkor abban is segít, gördül a cipőtalp alatt és továbblendíti az elcsúszó embert.


A Netta-Pannonia felkészült az idei télre is. A tavalyi állománynak megfelelő hómunkagéppel és platós kisteherautóval fogjuk tudni ellátni saját állományból a hómunkához szükséges tevékenységet, illetve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések