2015. március 20., péntek

Padlószőnyeg alátét

A legdrágább padlószőnyeg komfortérzete is fokozható az alátétek alkalmazásával, melyekből a DIEGO két típust kínál: A szivacsos alátét közvetlenül a padlószőnyeg alá helyezve növeli a járáskomfortot, puhábbá teszi a padlószőnyeget, és megnöveli a szőnyeg élettartamát. Hő- és hangszigetelő hatása az egész. Különféle hatást érhetünk el a hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával. Padlószőnyeg alátét komfort érzetet adhat egy vékonyabb szőnyegnek.


Ha a költségkeret alacsony, akkor egy megfelelő padlószőnyeg alátét , luxus érzetet adhat egy egyszerűbb szőnyegnek is. A szoba, amiben a padlószőnyeg alá fektettük, részben szabadon fekszik és így egyes részein kifejezetten hideg volt állni, leülni - érezhettük, ahogy csak úgy kúszott fel a hideg.

Most már elmúlt ez az érzés, mert meleg és egyben puha felületet kaptunk az alátét által. Padlóalátét kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


A legjobb megoldás az, ha valamilyen már bevált módszerrel sikerül egyenletes, sima aljzatot kialakítani, akkor biztos alapokra tudjuk helyezni a lerakott parkettát vagy padlót. A nagyon apró, jelentéktelen egyenetlenségeket a fólia, vagy az alátét is tudja korrigálni. Egy méteren belül maximálisan 2-mm szintkülönbség.


Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű terméke.

Vásárlás: Székalátét árak, eladó Székalátétek. Akciós Székalátét ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A csúszással összefüggő balesetek megelőzése céljából ajánlatos a szőnyegek alá csúszásgátló alátétet fektetni.


A csúszásgátló szőnyeg alátét tulajdonképpen egy gumiháló, ami megakadályozza a szőnyeg elmozdulását. Csak fektesse egyszerűen a csúszásgátlót a szőnyeg alá, tökéletes tapadást biztosít bármilyen felületen! Ebben nyújt segítséget az Greenstep 8mm padlószőnyeg alátét , amellyel most luxussá és komfortossá teheted lépteidet, így minden lépés élvezet amit szobádban teszel. Ejtsünk néhány szót az aljzatokról is. Ha az új padlószőnyeg a régi megkopott helyére kerül, fektetés előtt az aljzat felületét teljesen meg kell tisztítani a régi ragasztó maradékaitól, és ajánlott a felületére új tapadó réteget teríteni.


Ha padlófűtésű a helyiség, akkor a fűtést a ragasztás ideje előtt 1. Szőnyegpadló alátét polycomfort - 1 poliuretán - 10mm, 1x15m, fehér - formatartó, a mérete az idővel nem változik. Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle. Bármelyik szobában a középpontba kerül.


Webáruházunk kínálatából. A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát.


A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban.

Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések