2015. március 9., hétfő

Párásodás ellen

Esős időben és a téli hónapokban nincs az az autós, aki ne találkozott volna a párásodás jelenségével, ami főleg azért idegesítő, mert nem lát ki tőle rendesen a sofőr. Az újabb autók levegőkeringetése és a klímaberendezések már ügyesen kiküszöbölik ezt a problémát, az idősebb modelleknél azonban ez kellemetlenebb és sűrűbben előfordul. Egy cipőben járunk, mert én is szemüveges vagyok, és irtó bosszantó, amikor az orromig sem látok a boltba menet. A levegő, amit kilélegzel, nedves, hiszen a tüdődből és a szádból jön. Egy lehetséges megoldást ismertetek, a penészes falak kialakulása ellen.


Nincs többé párás szemüveg!

Tippek belső párásodás ellen ? Most, hogy jöttem haza, félre kellett húzódnom, mert kívülről-bévülről annyira párásodott az autó ablaka, hogy szó szerint vakon mentem az úton. A külső párát az ablaktörlő többé-kevésbé leviszi, de a belső ellen mit tudok tenni? Utána félrehúzódtam, és ronggyal letöröltem. Szilkagélt - mint macskaalmot - árusítanak minden állatkereskedésben, jómagam az egyik hipermarket állat felszerelési részlegében vásároltam, 3. Ft körül van az ára.


Párásodás ellen Itt termék található. A párásodás ellen a legjobb védekezés, ha szárazon tudjuk tartani a kocsi belsejét. Ez pedig akkor áll fenn, ha minden párát kiszellőztetünk, például oly módon, mint mindkét oldalon kissé nyitva tartjuk az ablakokat.

Ha lakásodban túl magas a páratartalom, az egészségedre is káros hatással lehet - könnyen vezethet például légúti problémákhoz, asztmatikus tünetekhez, levertségérzéshez -, nem beszélve arról, ha a nedves közeg jelentette táptalajon a penész is könnyen megjelenik, ami még súlyosabb gondokat okozhat. Mit tegyek szélvédő párásodás ellen ? A nanotechnológia lehetővé teszi olyan párásodás elleni szerek létrehozását, amelyeket alkalmazni lehet különböző párásodásra érzékeny felületekre, mint a szemüveg, fürdőszoba tükör vagy autó ablakai. Ez lesz a harmadik telem az autóval, és eddig soha nem tapasztaltam ilyesmit. Hogyan védekezhetünk a párásodás ellen ? Az első minden kép az legyen, hogy ellenőrizzük a páratartalmat. De nézzük csak meg mi történik ha a helyiségben elkezdünk ruhát szárítani, vagy a konyhában főzünk fedő nélkül.


Végleges megoldás a párás ablak és a penész ellen. A jól szigetelt épületekben, lakásban felgyülemlő pára és szennyező anyag nem tud eltávozni a helyiségekből, amely a párásodás , penészedés és rossz minőségű levegő problémájához vezet. Ezek a trükkök segítenek!


Munkába sietnél, de nem látsz ki az ablakon, olyan párás? Nem biztos, hogy csak a barátságtalan időjárás az oka. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik az épületgépészeti munkák kivitelezése terén (vízellátás és csatornázás, központi fűtés, klímaszerelés, komplex épület szellőztetés,) Épület szellőztetés (társasház, családi ház) és lakás szellőztetés. Biztosan neked is sok problémát okoz a párás autóüveg reggelente.


Várhatsz, míg lefújja a légkondi, ha van olyano vagy törölgethete de az biztos, hogy nem tudsz tőle elindulni időben. Olvastam a szemüveg párásodás elleni javaslatát és megdöbbenve tapasztaltam,hogy. Vécékapszula házilag : ezzel hosszú időre megúszod a pucolást.


Mindazonáltal ahhoz, hogy eredményesen léphessünk fel a párásodás ellen , pontosan meg kell határoznunk, hogy az hol keletkezik.

Az ablaküvegek kívülről párásodnak – ez. Az autóablak párásodás ellen valóban jó a macskalom a kocsiban? Nano védelem a szemüveg párásodása ellen. Ez a termék használható műanyag vagy üveg szemüveglencsék karbantartásához, minőségi finom üveg, sport, sí, nap vagy búvár szemüveg ápolásához, valamint különböző típusú objektívek ápolásához.


Hasonlítsa össze az árakat! Egyszerű, de nagyszerű trükk a párás autóablak ellen. Ki ne utálná, ha télen, vagy akár egy esős napon az autója szélvédője csupa pára belülről?


Pedig egy nagyon egyszerű módszerrel meg lehet előzni a sok bosszankodást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések