2015. március 11., szerda

Alu lemez árak

Alumínium lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Aluminium lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Több ezer alumínium profil és lemez , akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Az alumíniumból, illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.


Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal rendelkeznek, ami körülbelül a harmadát jelenti.

Emellett jó hegeszthetőek, ellenállóak a korrózióval szemben és könnyen újrahasznosíthatóak. Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! Lakossági színesfém árak. Tekintse meg aktuális Csepel telephelyre vonatkozó színesfém árlistánkat.


Különböző telephelyeinken az árak eltérőek lehetnek! A színesfém árak érvényességi idejét a táblázat alján találja meg. Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték.

Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű. Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon.


A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. A vastagsága alapján több kategóriába soroljuk a lemezeket, a 2. Alumínium cseppmintás, bordás lemez AlMgötvözetben, mm borda magassággal. Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. A lemezek darabolására sajnos nincs lehetőség.


Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Bádogos termékek - Oromszegély lemez - ZSINDELY, alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza.


Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely ár 300.

A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Radiátor webáruházunkban hatalmas radiátor, lapradiátor, termosztát és radiátorszelep választék.


AKCIÓS radiátor ÁRAK , több év garancia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések