2015. március 27., péntek

Ct 20 zsindely

CT , XT 2 XT 30. Háromlevelű téglány zsindely egy igazán népszerű zsindely. Közkedvelt tetőfedő anyag mert könnyen és egyszerűen beépíthető. Mivel kellőképpen rugalmas, így kiválóan alkalmazkodik a hőmérséklet ingadozásához. CTháromlevelű téglány formájú tradicionális zsindely.


Kategóriájában kifejezetten magas minőséget képvisel.

Hagyományos formája, széles színválasztéka miatt sokan választjá. Vastagsága: mm. A szögeket mm-re (Crescendo típusú zsindely esetén), illetve -mm-re (téglányalapú zsindelyek esetén) kell elhelyezni a bevágás végétől mérve.


Minden szöget egyenesen kell beütni, a zsindelyt nem szabad megsérteni. Ne rakjon szöget a ragasztó csíkra! Befejezett tetőn a szögek nem használhatóak.


Amennyiben a fedél mm, vagy ettől vastagabb, a. UV sugárzás és egyéb anyagok elleni védőburkolat falszerkezetekhez, födémszerkezetekhez vagy tetőkhöz.

Ez a gazdaságos alapzsindely üvegfátyol hordozóanyaga révén erős és tartós, öntapadós bitumenes csíkjai révén pedig extra ellenálló az. Amerikai termék, jó minőség,kedvező ár. A tetőn foltos hatást keltő színek.


Lakó és középületekre ajánlott zsindely. Több mint éve az elsők között érkezett hazánkba. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Bruttó árakat tartalmaz.


Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Több, mint színben kapható. What happens afterwards.


You can eat and drink, go to work and drive as normal. A zsindely , tetőzsindely az épületfedések piacán a kerámia cserepek után legszélesebb körben használt tetőfedő anyag. A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása ! XT háromlevelú téglány zsindely. Land Mark térhatású zsindely.


Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. A zsindelynek köszönhetően a háztulajdonosok, valamint az építészek is bátran szabadjára engedhetik fantáziájuk és kreativitásukat, nem kötelező a jól megszokott, hagyományos egyenes felületű tető szerkezetekben gondolkozniuk, hiszen a zsindely formálhatóságának köszönhetően akár egy ívelt felszínt is könnyedén.

ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések