2015. március 17., kedd

Készházak szombathely

Tisztelt Látogató, örömmel vesszük érdeklődését az általunk gyártott készházak. Röviden önmagunkról annyit, hogy éve építünk nagypaneles technológiájú könnyűszerkezetes házakat, ezalatt több mint 5házat építettünk. Az árlista normál falszerkezetünkre érvényes, amely teljesíti az „A” jelű energia besorolás kategóriáját. Házainkhoz energia tanúsítványt adunk.


Több mint ötszörösére nőtt az újonnan felépített készházak száma az elmúlt években. Magyarországon jelenleg az épülő. DÉNER KÉSZHÁZAK Tisztelt Érdeklődő! Pár szóban annyit magunkról, hogy év óta építünk könnyűszerkezetes házakat, készházakat. Könnyűszerkezetes és tégla családi házak kivitelezése, tervezése, felújítása.


Palmex-és a háza kész lesz! Cégünk munkájával hozzá szeretne járulni a könnyűszerkezetes házak iránti bizalom erősödéséhez. Garancia erre a több mint éves tapasztalat és a kialakult szakember gárda. Vállalkozásunk készházak , gerenda- és rönkházak, illetve teraszok, télikertek egyedi tervezését és kivitelezését vállalja. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az unokáinknak is maradandót alkossunk.


A könnyűszerkezetes házak, készházak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. A gyorsház ak, szerelt ház ak mellett szóló érv az is, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy készház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. A Szombathely 1m²-es típustervünket megrendelés esetén az egyedi kéréseknek megfelelően áttervezve 1nap alatt kulcsrakész állapotban át tudjuk adni a kedves családjának! Tégla, vagy polisztirol zsalus építési rendszer építése esetén plusz nap kötés és száradási idővel kell kalkulálni.


Ismerje meg a készházak előnyeit! A panelos, faszerkezetes ház építésének helyszínére kamionnal szállítjuk a kész elemeket, melyeket a helyszínen egy fél nap alatt daru segítségével összeszerelünk. Délutántól már a födémszerkezetet készítjük, és másnaptól a tetőszerkezetet. Minden amit a házépítésről tudni kell. Fafeldolgozó Üzemben készülnek.


Alaprajzok, ötletek Házépítés előtt állók gyakran alaprajzok és típustervek segítségével próbálnak ötletet gyűjteni leendő házuk megtervezéséhez. Készházak , energiatakarékos házak építése. MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK. Mielőtt bármelyik típus mellett is dönt, fontos, hogy tisztában legyen a készházak és könnyűszerkezetes házak közötti különbségekkel, ugyanis komoly fennakadások és kellemetlen helyzetek adódhatnak abból, ha nem tájékozódik alaposan. Felső kategóriás műszaki felszereltséggel ellátott faszerkezetes ház kulcsrakész kivitelben, kiemelten energiatakarékos technológiával: hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer, napelem, hővisszanyerős szellőztető rendszer, beépített konyhabútor.


A ProKoncept KészHázak olyan tervek alapján készültek, amelyeket már tervezőink és kivitelezőink korábban megépítettek. A megrendelő költségei csökkennek: a tervezési díj helyett csupán adaptációs díjat kell fizetnie. Ha Ön egy korszerű, szakszerűen megtervezett és kivitelezett családi házat szeretne otthonául, akkor javaslom, hogy olvassa el az alábbiakat. Szemcseszórás Szombathely területén is ! Amit nyújt Önnek a Pepita Clean Kft. Szép Házak magazin az építés, felújítás, építkezés, lakberendezés, készházak és kert témakörében - sok szép családi ház, nyaraló, villa, otthon és lakás képei.


Kiszámítható építkezés. A kivitelezést megelőző precíziós tervezés, a szabályozott projektmenedzsment és pontosan kivitelezett helyszíni munkálataink teszik lehetővé, hogy otthona kiszámíthatóan és tökéletes minőségben valósuljon meg. A favázas házainknak a kivitelezési ideje lényegesen rövidebb a téglaépítésűekénél.


Ugyanakkor a könnyűszerkezetes ház kivitelezésének gyorsasága nem megy a minőség rovására, ugyanis az épület készítése során nem kell megvárnunk a különböző kötőanyagok száradását, kötését, mint egy hasonló méretű ill. Az áraink bruttó alapterületre - fal külső síkján mért terület - vonatkoznak. Acélszerkezetes készházak Az energiaárak folyamatosan, rohamléptékkel növekednek, a megtakarítás sokkal markánsabb lesz az idő előrehaladtával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések