2015. március 30., hétfő

Penészedés elleni falfesték

A Protektor beltéri falfesték jelentősen csökkentheti a penészesedés kockázatát, de bizonyos nagy páraterhelésnek kitett helyiségekben előfordulhat a penészképződés előfordulása Protektor festék után is. A szakszerű penészmentesítéshez kérje szakember segítségét. Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni.


Beltéri falfesték , mely hosszan tartó védelmet biztosít a penészgomba és algafoltok kialakulásával szemben. Használata előtt a penészfoltokat Héra penészgátló lemosóoldattal ajánlott eltávolítani. Felvitele 1-rétegben javasolt. Alkalmazható lakóépületben, fürdőszobában, konyhában, mélygarázsban, élelmiszer és egyéb ipari üzemekben, ahol követelmény a mennyezet és a falak tisztán, szárazon tartása, penész elleni védelme.


Környezetbarát, vegyszer és káros anyagok kibocsátásától mentes termék. A penészedés nem csak esztétikai probléma. Hogyan segít a penész elleni festék? Ha végleges megoldást akar, próbálja ki a HőPAJZS beltéri diszperziós bevonatot!


Az új, magyar fejlesztésű bevonat megköti, és a falon keresztül képesek leadni a felesleges párát. Pára nélkül megszűnik a penészedés és nem is tud újra kialakulni. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék, vagy penészgátló bevonat.


A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat. Penészedés elleni adalékszereket, vizes diszperziós műgyanta kötőanyagot, fehér pigmentet, töltőanyagot és egyéb adalékanyagokat tartalmazó beltéri falfesték. A festékbevonat penészgombák megtelepedése ellen védett, pára- és légáteresztő, könnyen tisztítható, tartósan esztétikus felületet biztosít. Köszöntjük a penész elleni védekezés honlapján!


Ha már alapozás, akkor miért ne alkalmazna olyan megoldást, ami megakadályozza a penészgombák kialakulását? Vedd fel a harcot a penészes falak ellen ! Házi praktikák penész ellen. Latex, penészgátló, epoxi és speciális falfestékek. Ugrás: Kivitelezők Themen für.


Az oldal a penész kialakulásának okait, megjelenési helyeit veszi számba, segítséget nyújt a penészedés megelőzéshez, illetve a már kialakult penész kezeléséhez: penészölő, penészmentesítő szerek, penészedésgátló megoldások, páramentesítők, és az ezekkel foglalkozó cégek, vállalkozások linkjei szerepelnek az oldalon. CHEMOCID NAGY HATÁSÚ PENÉSZGÁTLÓ ADALÉK! MÉSZHEZ, FESTÉKEKHEZ, TAPÉTARAGASZTÓHOZ,FUGÁZÓ ANYAGHOZ! Felhasználható élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, gyermekek tartózkodási helyén is!


Nem veszélyes készítmény! Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Természetesen az olvasottak után is felmerülhet Önben a kérdés, hogy vajon ez a termék valóban hatásos-e, hiszen oly sokan ígértek már tökéletes megoldást, teli van az internet penészedés elleni módszerekkel! Dulux falfesték beltéri Classic White fehér l Házhozszállítás Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában. Ha a kezelendő felület glettelést is igényel, akkor műgyanta- vagy cementkötésű anyagot használjunk.


A teljesen száraz felületre a falfesték ecsettel vagy teddy hengerrel könnyen felkenhető. A gombaölő festékek fémre nem alkalmazhatók. Az eredetileg fehér festékek igény szerint színezhetők.


A vízzel hígítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések