2020. április 24., péntek

Zsalu ablakra

Ha Ön szeretné házát, épületét kívülről árnyékolóval ellátni, de stílusossá is tenni egyben, akkor a zsalugáter erre kiválóan alkalmas. A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet. A nyugat-dunántúl máig egyik meghatározó faipari vállalata.


Cégünknél több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök,mesterek és technikusok tevékenykednek a termékeken, ügyfeleink megelégedettségére. A tradícionális fa zsalugáterek között több típust különböztetünk meg.

Létezik nyitott vagy zárt állású fix lamellás zsalugáter, illetve mozgatható lamellás zsalugáter. A zsalugáter zsalukból (lamellákból) áll össze, míg a spaletta teljesen tömör-szerkezetű. A zsalugáter lamellái vagy fixek (ekkor az egyes lamellák fix szögben állnak) vagy mint a redőnyöknél állíthatóak, így szabályozva a bejutó fény mennyiségét, szemben a spalettával, amely nem engedi át sem a fényt, sem a levegőt, ezért mindenféle külső behatástól védi. Tájékoztatjuk, hogy más weboldalakhoz hasonlóan a peterzsalu.


Az Elfogadom gomb megnyomásával, valamint honlapunk használatával Ön tudomásul veszi ezt és hozzájárul a statisztikai és marketing céllal történő névtelen adatgyűjtéshez. A zsalugáter egy külső árnyékoló eszköz, mely az ablak falnyílásához, vagy pedig az ablaktokhoz van rögzítve. A zsalugáter távol tartja a napfényt, emellett megakadályozza, hogy a nyári hőségek alkalmával az adott szoba, vagy helység túlmelegedhessen.

Ha ez nem elegendő, akkor vagy a falkáva kialakítását kell a kőműves munkák során megváltoztatni, vagy az ablak legyártását kell úgy elvégezni, hogy a hőszigetelés vastagságának megfelelő tokszélesítéseket, tokmagasítást kell az ablakra szerelni. Ez utóbbi megoldás az ablak méretének, a bevilágító felület. A spaletta nemcsak nyáron jó (árnyékol és véd a kánikulától), de a téli hónapokban is szigetel a hidegtől és jeges széltől egyaránt, ráadásul díszíti is a homlokzatot.


Egyébként nemcsak vásárolhatunk, de készíthetünk is ablaktáblát a házra. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan. Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat. Ablakra , ajtóra, szellőzőnyílásra kívül rászerelt, ablak- vagy ajtószárnyhoz hasonló, rendsz.


Zsalu , ablaktábla. Elegánsan mutat franciaablak vagy erkélyajtó előtt. Jól jöhet, ha egymás melletti, furcsa ala­kú, külön-külön nehezen kezel­hetőablakokkal kell megbirkóz­nunk. A ki­hajtott zsalugátertől az unal­mas homlokzat sokkal érdeke­sebb lesz.


Ajánlott felhasználási terület ablakspaletta, illetve szélfogó ajtó. Mintázata lehet vízszintes vagy függőleges bordázatú. Három féle színben kapható fehér, aranytölgy, mahagóni.


Meleg vidéken a zsalu – ablakra szerelve vagy külön nyitható tábla-ként – igen hasznos, mivel lehetővé teszi a szél beengedését, irányítását.

Minden háztartásban nagy mennyiségű szennyvíz kelet­kezik, amely egyszerűen a csator­nába kerül. Ha új házunk építésekor a. AJTÓ-ABLAK PLASTIC-WOOD - faipari és nyílászáró gyártó kft. Díjmentes helyszíni felmérés Budapesten és környékén.


Ha van fűtőtest a lakásban, akkor az esetek többségében az bizony az ablak alatt van. Ami akkor okoz gondot, ha az ablakra függönyt szeretnénk tenni. Nyáron még csak-csak rendben van a dolog, főleg, ha a függöny a radiátor előtt van ? De mi a helyzet télen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések