2020. április 10., péntek

Virágdézsa műanyag

Virágdézsa amit keres? Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. A virágdézsa is egy ilyen műanyag eszköz. Az általunk kínált műanyag dézsák jól mutatnak a kertben vagy a balkonon, de a lakásban is elhelyezhetőek. Több színben és méretben választhatóak, így fa dézsát utánzó változatban is.


Tuják és egyéb nyagyobb földlabdás növények tárolásához.

Webáruházunkban megtalálhatóak a virágföldek, tápoldatok, virágcserepek házhozszállítással akár még aznap. Budapesti üzletünkben várjuk vásárlóinkat. Megbízható, rugalmas, gyors kiszolgálással.


Balkonláda amit keres? Nézzen be a műanyag webáruházba! Gondozza Praktikusan kerti növényeit és válasszon a kertjébe illő figurákat, dekorcserepeket! KASPÓ CM PIROS Outlet, MŰANYAG KASPÓ KIVEHETŐ BETÉTTEL, LUNA MÜA. Literes Nagyobb méretű növények ( tuják , pálmák , gyümölcsfák.) ültetésére alkalmas.


Krizantém tárolására is alkalmas.

Az alja nincs kifúrva! Gyöngykavicsos kültéri virág. Közterületek alapvetően közösség céljait szolgálják a díszítési célú kültéri dekorációs tárgyaink, melyek kevésbé rongálhatóak és strapabíróak. Felhasználási javaslatok.


A benti, de a kint elhelyezett dézsák alá is gyártunk alátétet, hogy a víz túlöntözés esetén ne follyon a padlóra. Amint kisüt a nap, és melegedni kezd tavasszal az idő, ellenálhatatlan vágyat érzünk arra, hogy kivonuljunk kertünkbe vagy teraszunkra, hogy megkezdjük a virágok és más növények ültetését. Fa görgős alátét kerek Natúr tartós faalátét a nehezebb növények könnyebb mozgatásához.


Alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A fa virágedénybe nem szükséges fóliát sem műanyag betétet elhelyezni, ha közvetlenül megtöltjük földdel, a növény gyökerei szabadon tudnak lélegezni.


Az edények belső részét elszenesítik, ezzel a dézsa nem vonja el a növénytől a vizet és nem is korhad el olyan gyorsan. Terra műanyag íves láda. Kisker ár: 6Ft: FD MIRAMARE LÁDA.


A dekoratívabb darabokért viszont sokszoros árat kell kifizetni az egyszerű, fillérekért kapható, műanyag változatokhoz képest. Nem véletlen, hogy egyre többen csatlakoznak azokhoz, akik maguk alakítják át ezeket, egyedi és kreatívabbnál kreatívabb verziókat létrehozva. Mert az akácfa dézsa élettartalma messzemenően hosszabb, mint a műanyag edényeké, 15- évig is jó szolgálatot tesznek.


Ez alatt az idő alatt több növény nemzedék is nevelődhet benne. Mert pálmáknak, leandereknek, tuja féléknek, fűszer növényeknek és egynyári virágoknak egyaránt kiválóan alkalmas.

Kis- és nagykereskedelmi értékesítéssel, kiváló minőségű szárított termékek forgalmazásával foglalkozik belföldre és exportra is egyaránt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.


Kerti bútor garnitúrák-szettek,sörpadok,teraszbútorok,virágládák! Minőségi kertibútorok nagy választékban, a legjobb árakon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések