2020. április 24., péntek

Tengerifű szőnyeg

A levágott tengerifüvet szárítás után szövik. A raktárunk befogadóképessége véges, márpedig pár hét együttélés után minden ott köt ki, ezért részesítjük előnyben a kicsi, levegős, könnyű darabokat, mint ez a tengerifű szőnyeg. Judit ( Scandinavian point ) lakásában láttuk meg először, nem haboztunk, megrendeltük rögtön. Méretre vágva szegve rendelhető minden fajta, Kukorica rost szőnyeg 4-m szélességben is rendelhető. Bambusz szélessége fm.


Ez azért lehetséges, mert a tengerifű szőnyeg szálai viaszos bevonatukkal taszítják a szennyeződéseket.

Az antiallergén tengerifű szőnyeg további előnye, hogy nem kell tartani a poratkák megtelepedésétől. TENGERIFŰ SZŐNYEG KEREK D:120CM NYITOTT MINTÁS és még termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Természetes alapanyagú tengerifű szőnyeg , szőnyegpadló Méretre vágva Az ár négyzetméter ár 2x1-es fonat. Szizál szőnyeg – természetes szőnyegek akciós vásárlása szepszonyeg. Minőségi szizál natúr anyag.


Széles méret választék, otthonokba, irodákba. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet.

Rusztikus hatású, enyhén viaszos felületű, jól tisztítható anyag. Tengerifű szőnyegek. Elsősorban beltéri padlóburkolásra, faliszőnyegnek használható. Nem színezhető, nem foltosodik, még a vörösbor sem hagy rajta.


Kör alakú tengerifű szőnyeg 2cm. Csodás tengerifű szőnyeg , amely természetes anyagával levesz a lábadról. Anyaga: tengerifű Átmérő: 2cm. A mai gyártási technológiák lehetővé teszik, hogy az olyan természetes anyagokból készült szőnyegek, mint a gyapjú, a kókusz, a szizál vagy a tengerifű tartósságban, sokoldalúságban felvegyék a versenyt a műszálas szőnyegekkel, és akár évtizedekig is szolgáljanak bennünket. Lábtörlők amit keres?


A természetes szőnyegek előnyei. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Ezenkívül az atkák sem szeretnek beleköltözni, így jó választás lehet allergiás emberek számára is.


A szizál szőnyeg az Agave Sisala nevű kaktusz rostjaiból készült szövött anyag, általában latex (nyersgumi) hátoldallal. Alkalmazható otthoni és irodai környezetben padlóburkolat vagy méretre készített szegett szőnyeg formájában. Kizárólag európai gyárak termékeit forgalmazzuk, így mind a szövött szizál anyag mind. Részletek Üzlethez.


Hali Madalyon Siyah sző. Szőnyeg nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves padlóra, falfelületre nem szabad helyezni. Szőnyeg “hátrányai” Nem sokkal egy új szőnyeg lefekte­tése után a házi poratkák már igyekez­nek is befészkelni magukat.

Az olyan mikroorganizmusok is, mint a baktériu­mok és penészgombák, burjánzanak a szőnyegben, ami meleg, nedves és táp­anyagban gazdag környezetet biztosít számukra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések