2020. április 3., péntek

Velux fénycsatorna

Ilyen helyiség például a fürdőszoba, az előszoba, a gardrób, a háztartási helyiség vagy a lépcsőház, ahol a természetes megvilágítás napközben. Számolja ki a fénycsatorna hatékonyságát az Ön otthona fényviszonyainak figyelembe vételével. Kalkulátorunk megmutatja Önnek, hogy egy wattos izzó teljesítményéhez képest mekkora fényhozamot nyújt a VELUX fénycsatorna.


A fénycsatorna három fő elemből áll: külső elem, fénytovábbító cső és belső búra. A tetőn pedig egy tetősíkablakhoz hasonló elem engedi be a napfényt, míg a beltérben. A VELUX fénycsatorna a tetőn keresztül egy fénytovábbító cső segítségével juttatja el a természetes fényt a lakás különböző szegleteibe.

Dánielfy Gergő - Mondhatsz még egy szót (Szakcsi Lakatos Béla - Müller Péter Sziámi) - Duration: 4:03. Tájolás szempontjából a a DK és a DNY tetőszakaszok a legideálisabbak, mivel itt a nap közvetlenül belesüt a fénycsatornába. A VELUX éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez.


Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap. A VELUX Cégcsoport kifejlesztette az extra hőszigetelő elemet, mely csökkenti az U-értéket. Massive Range Of VELUX Windows.


We Not Only Price Match. Give You A Thank You Gift Too.

Shop Easy-To-Use Roof Windows Now. Best Price Online, Guaranteed! Precision-made VELUX Flashings. For A Secure, Weathertight Seal. To Create A Stunning Feature.


Blinds To Suit Your Room And Needs. We are the biggest online store for genuine Velux products. See the complete selection of VELUX roof windows and blinds here! Egy lámpa, amelyben a Nap a villanykörte.


További információért látogassa meg web. Csak a VELUX fénycsatorna rendelkezik ún. Egde Glow hatást nyújtó búrával, mely egyedülálló, természe-tesebb és dinamikusan változó fényhatást nyújt a nap járásának megfelelően. A VELUX fénycsatornával a természetes fény immár az épület korábban elzárt, sötét helyiségeibe - előszobákba, fürdőszobákba - is eljuttatható.


Használatával nem csupán a. Lámpa helyett válassza a természetes fényt és engedje be otthonába VELUX fénycsatorna segítségével! A fürdőszoba, az előszoba, a gardrób, a háztartási helyis. Tekintse meg a VELUX fénycsatorna beépítését bemutató filmünket.

A Velux fénycsatorna az eddig sötét és csak mesterséges fénnyel megvilágítható helyiségekbe eljuttatja a nap éltető fényét a tetőtéren keresztül. Nincs szükség többé nappali lámpakapcsolásra, hiszen maga a nap világít majd otthonunkban ingyen és bérmentve. Magastetős, merev csöves fénycsatorna sík tetőfedő anyag esetén.


Természetes fényt visz a ház sötét helyiségeibe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések