2020. április 30., csütörtök

Vezeték kapcsolóval

Vezeték kapcsolóval

SZERELT VEZETÉK FEHÉR KAPCSOLÓVAL és még 3termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! Egy lámpát akár helyről is kapcsolhat. Kapcsoló külön nem vásárolható, csak szettben kapható.


Ezeket a fogyasztókat lehet be- és kikapcsolni a vezeték nélküli kapcsolóval (adó). A kapcsoló egy billentyűvel rendelkezik. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. Vezeték kapcsolóval.


Kábel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshopban. A háromsarkú kapcsolón mind a három fázis át van vezetve, ezért a névleges üzemi feszültsége szemben a többi kapcsolóval 400V. Szerelt vezeték dugvillával kapcsolóval arany.


MTL 2x75mmvezeték kapcsoló dugvilla. Sólámpák kiegészítő tartozéka, a lámpák megfelelően kialakított üregébe rugós fülek segítségével rögzíthető. Jól megtervezett áramváltó nem kényes a mérendő vezeték helyzetére. Hasonlítsa össze az árakat! Egyes áramváltóknál előfordulhat, hogy a nem kellően elosztott szekunder tekercselés miatt kényessé válik a vezeték elhelyezkedésére.


A szekunder tekercselést a lehető legnagyobb kerület mentén egyenletesen elosztva. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Rádiófrekvencián alapuló, energiatakarékos technológia, elem-mentes vezeték nélküli kapcsolóval , amelynek köszönhetően a fényforrás ki- és bekapcsolásához ne.


Vezeték kapcsolóval

A fenti szettel egyszerűen megoldható pl. V-os vezetéket, erre csatlakoztatni a kapcsoló modult, erre a modulra pedig az új lámpatestet. A vezeték nélküli kapcsolóval azonnal használatba is vehetjük az új lámpánkat.


Ha nem áll rendelkezésre fémes felület egy szöggel is bárhová felszerelhető. Ez a falon két különálló kapcsoló is lehetne, de mennyivel szebb, ha egyetlen kapcsoló van kétfelé osztva, két billentővel. Hozzáadás a kedvencekhez. Kapcsolóval és dugvillával szerelt vezeték fekete 2FM 2x75.


Minden ilyen áramkör minimum kapcsolóból áll. LED lámpa Gu-COB 6W Meleg fehér. Csatlakozó vezeték kapcsolóval 2x75mmátlátszó. Proba csomagokhoz,egyéb lámpák bekötésére Áraink Bruttó árak. A lámpa ezek után a vezeték nélküli kapcsolóval működtethető!


Opcionális fali tartó. Fehér színű 2x75mm-es méretű vezeték kapcsolóval. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Vezeték kapcsolóval

Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések