2020. április 22., szerda

Travertin kő

A travertin kő harmonizál mind a régies, mind a modern stílussal. Mediterrán stílusú házak homlokzatán és belső tereiben szépen kiegészítik az intenzív, meleg tónusú színek és a természetes anyagok. Természetes kő , mely külső és belső burkolásra is alkalmas ugyanis fagyálló! Két féle vágási lehetőség választható. Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet.


Travertin a legjobb áron.

Tekintsd meg a teljes termékválasztékunkat. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. A Jura természetes kő kevésbé ismert Magyarországon. Dubaiban és az Arab Emírségekben rendkívül nagyra értékelik e kő jellemzőit és esz.


Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Cégünk, a Stone Concept Kft. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


Római travertin - az Örök város köve… A római travertin újra virágkorát éli.

Világszerte híres és egyre népszerűbb dekorációs természetes kő. A tarvertin kő szép, elegáns, klasszikus megjelenést teremt otthonának, ami soha nem megy ki a divatból. Aki azzal a céllal látogat el hozzánk, hogy a Flinstone természetes díszítőköveiből válassza ki azokat a semmi mással össze nem hasonlítható anyagokat, melyek finom eleganciával felöltöztetik majd épületét, évszázad hagyományával és örökségével találkozik. A természetes kő - mint minden természetes anyag - maga a tökéletes tökéletlenség. Nincs két teljesen egyforma kőlap, ez adja különlegességét, megismételhetetlenségét, időtlen értékét.


Ez nem anyaghiba, hanem egyedi szépség. A különféle kőzeteket, a bennük lévő ásványokat, ősmaradványokat szívesen megmutatjuk. Woodturning - Rough edge to a vase ! Benne az édesvízből kivált mészanyag szabálytalan formákat alkot.


E kőzetben számos cső és üreg található. A Yeyang Stone Factory az egyik legprofesszionálisabb travertin kőgyártó és -szállító Kínában. Kínában gyártott travertin kőt kínál versenyképes áron.


GEO ’Kft KŐ -TÁR „metálpala” burkolata, a magyar Szent Korona és India között? Ezek a kibányászott tömbök vágási iránya szerint lehetnek hosszan elnyúlók (travertinre vágás, veincut) va. Keletkezésének körülményei miatt sok a lyuk benne. A gránit, travertin , pala vagy a márvány praktikus és elegáns megoldás lehet, mivel az építkezésben legtöbbet használt kőzet, már évezredek óta, az elegancia és tartósság ideális kombinációja.


Mindamellett, hogy rengeteg formában található, de a legjobb anyag az eredeti, elegans és egyedi megoldásokhoz. SÜTTŐI TRAVERTIN burkolólap jellemzői: Magyarországról származó, beige színvilágú burkolólap, hírhedt süttői édesvízi kemény mészkőből, a rá jellemző magyar minőséggel és garantált fagyálló jelleggel.

Többféle megmunkálással, hossz-vágott, travertin süttői mészkőből. Minden közegbe illeszkedik semleges. Hasított, vágott, építő és sziklakerti kövek.


Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő: Aminek alapanyaga mészkő, az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését. A kő , mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel.


Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. Az emberiség fejlődésével a természetes kövek felhasználása is változott, manapság leginkább díszítőelemként játszanak szerepet életünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések