2019. október 18., péntek

Parkettára laminált padló

Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Elsőre költségesebb megoldásnak tűnik, de mindenképpen hatékonyabb, ha kimondottan laminált parkettára készült ápolószerekkel végzed a tisztítást. Ez még mindig olcsóbb, mint havonta újra és újra átparkettázni a lakást.


Ebben az esetben azért legalább adj egy esélyt a régi padlónak. Ha ez rendben van, akkor fektethető az új laminált padló.

Bármelyik régi burkolatra fektetjük a laminált padlót, a rétegrendet minden esetben tartani kell: párazáró fólia, lépészaj csökkentő réteg, végül a laminált padló. Napjaink laminált padlói hihetetlenül strapabírók és kimondottan könnyen ápolhatók. Ebben az oktató videóban megmutatjuk, hogyan rakhatja le önállóan a lamin.


Nem minden otthon kínál optimális körülményeket a laminált padlók lerakásához. A meglévő aljzattól függően csillapító-, vagy kiegyenlítő anyagokat kell használni. Laminált padló -, és parketta alátét – A legjobb ami alatta lehet!


Csak így garantálható a zavartalan otthoni kényelem. A LOGOCLIC-el a megfelelő.

A vinyl padló egy új forradalmi megoldás a melegburkolatok terén. A videóból megtudhatod milyen egyszerűen burkolható a klikkes változat, akár házilag is. Az első és legfontosabb kérdés a fogadóaljzat szokott lenni. Mire kell figyelnünk, ha betonra, meglévő fa parkettára vagy szőnyegre szeretnénk laminált padlót fektetni. Ha kedveli a klasszikus fadekorokat, azonban nem szeretne lemondani a magas kopásállóságról sem, laminált padlónk az ideális választás, mely a szépséget a hosszú élettartammal ötvözi.


A laminált padló lefektetése után vissza lehet kapcsolni a padlófűtést. Ha az aljzattal van probléma, akkor sajnos fel kell bontani az egész parketta, padló burkolatot, míg a hibát teljes területre kiterjedően el nem hárítottuk, hiszen ki szeretné, ha egy komoly felújítás után egy másik ponton, fél éven belül újra meg kelljen bontani a parkettát. LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS HÁZILAG VIDEÓSOROZAT : A szükséges eszközökről készült első videót már láthattad.


A videósorozat azonban még olyan részekkel folytatódik, mint aljzatelőkészületek (43p) lerakási irány, indul pont meghatározása (18p), legfontosabb első lépések (25p), majd jönnek a szabással, vágással kapcsolatos részek. Videó a csendes laminált padlóról. Nézze meg a videót, s megtudja mennyi különbség van a hagyományos és a lépészaj-elnyelő laminált padló között!


A régi faparkettával ezt megtehete de az könnyen karcolódhat, a hajópadló pedig könnyen kopik. Azért minden fajtánál lehet javítani a helyzeten, csak különbözőképpen. Kaindl laminált padló egyedi Loc – rendszere egy egyszerű, gyors és biztos megoldást nyújt a parketta lerakásakor. Szakemberek által a lerakási útmutatót figyelembe véve egyszerűen és precízen tehető le a padló.


A szolgáltatásokra vonatkozó árak tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t NEM tartalmazzák. Minden kivitelezést helyszíni felmérés előz meg.

A vinylpadló a típusnak megfelelő alátétlemez kiválasztásával, és használatával bármilyen egyéb padlótípusra is könnyen (linóleum, hagyományos PVC- padló , parketta, laminált padló ) fektethető, de összeségében mindkét típusra elmondható, hogy a vinylpadló esetében a sík aljzat nagyon fontos. A fapadlók, a nem viaszos PVC- és a laminált padlók tisztítására ajánlják az enyhe ecetes-vizes oldatot. Az ecet azonban savassága miatt még oldott állapotban is káros lehet bizonyos felületekre, ezért, mielőtt a teljes felületen használná teszteld a hatását a padló egy kevésbé látványos részén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések