2019. október 14., hétfő

Kő párkány

A párkány aljára tegyünk purhabot (figyeljen oda, hogy ne használjon egészségkárosító anyagot), ez fogja majd rögzíteni a falnyíláshoz. Ez ragasztós hab legyen, ami nem dagad meg és nem nyomja fel a párkányt. A purhabozás lényege, hogy teljesen szétterüljön, így megadja a kellő rögzítést és szigetelést.


A párkány fal síkjától kinyúló része felelős az optimális csapadékelvezetésért. A kőpárkány alsó részén helyezkedik egy egy vékony nút, melyet vízorrnak nevezünk. Ennek feladata az, hogy a párkány széleire vezesse ki a lefolyó csapadékot ezzel is védve a falat.

Kő ablakpárkány, könyöklők, kőpárkányok, szín -, és anyagminták. A kő ablakpárkány minden esetben kettős funkciót lát el. Egyrészt megvédi az épület homlokzatát azáltal, hogy a lehulló csapadékból származó vizet elvezeti, ami így nem kerül kontaktusba a falakkal, másrészt esztétikai szempontoknak is meg kell feleljen.


Az agglomerátból készített ablakpárkány visszaadja a természetes kő szépségét, valamint ezek az ablakpárkányok ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetes mészkő ablakpárkányok, azzal a különbséggel, hogy az agglomerátból készített ablakpárkányok rajzolata teljesen egységes. A műkő párkányok máshoz nem hasonlítható, elegáns és örök érzetet biztosítanak. A műanyag alapú technológiákkal ellentétben bírják a komolyabb hőhatást is (cigaretta, konyhai eszközök, tűzhely, stb.), és tisztán tartása, gondozása is biztosabb, hosszabb élettartamot biztosít.


A Piacon egyedüli 3D-s felület! Nincs olyan mesterséges Ablakpárkány másik, amelynek 3D-s a felülete!

Ezzel a természetes hatás MAXIMÁLIS lesz, mindez úgy, hogy a termék tartós, és biztonságos marad! Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? ALU-Műanyag- Kő párkányok pénztárcabarát áron! Rövid határidő, gyors ügyintézés.


Párkány típusok: Belső ablakpárkány. Külső ablakpárkány. A kőpárkány standard vastagsága mm, de kérhető illetve mm vastagságban is. Az ablakpárkányok szélessége a cm-től az cm-ig bármekkora lehet. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag, alumínium és mű kő párkány okról, azok végzáróiról.


Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! Természetes anyagok és műgyanta felhasználásával készülő műkő lap, mely alkalmas kül- és beltéri használatra is. A lazúrral festett kőpárkány termékeink felületén gyártástechnológiai eljárás miatt előfordulhat szín-, és rajzolati eltérés.


A párkány két, három vagy több tagból álló, összefogó vagy koronázó, erősebben vagy gyengébben kiugró, többé-kevésbé gazdagon tagozott, valamely építményt, vagy egyes részeit tagoló, vízszintes épületszerkezeti elem. Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított órán belül.


Mészkő Pláza: Mészkő, Gránit, Márvány, Kvarcit pala, Gneisz és sok más természetes alapanyag, folyamatosan bővülő kínálat - vásároljon néhány kattintással MEGBÍZHATÓ forrásból!

Burkolóköveink egyben kül - és beltéri burkolatok. Díszköveink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat vagy lábazati kő , homlokzatburkolat, kerítés burkolat, teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3d falburkolat. The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts. Getting in Contact.


All Oxygen Products Available. Detoxify your Body. Az agglomerát párkány nagy előnye, hogy visszaadja a természetes kő tulajdonságait, szépségét, de rajzolata, struktúrája teljesen egységes. Intergranit Márka nélkül Unic spot.


Színek, formák és profilok széles skálájából lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelő kő ablakpárkányt. A márványból, mészkőből és agglomerátból. Jura ablakpárkány, ablakkönyöklő és konyhai pult referenciák otthonába beige, sárga-travertin, vörös vagy szürke színben. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit.


A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések