2019. október 31., csütörtök

Parketta alapozó

Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC. Felhordása ugyanúgy történik, mint az alapozó olajé, azzal a különbséggel, hogy sötétebb színek esetében érdemes tíz percnél többet várni a visszatörlés előtt. A parketta olaj száradási ideje egy teljes nap. Erre az időre tilos letakarni a parkettát.


Parketta alapozó

A száradást követően érdemes az apróbb egyenetlenségeket. Parkettafestés előtt minimálisan nem árthat egy kis csiszolás és az esetleges rések kitömése. Bár azt el kell mondjuk: az előbbi nem feltétlenül szükséges, mivel elsőként ugyanis mindenképp tapadó alapozó festékkel kell átkenni a felületet, aminek pedig a fő előnye, hogy bármire, még üvegre, sőt, akár fémre is.


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Vannak úgynevezett alapozó lakkok, amely elősegíti a jobb tapadást a lakk számára. Ajánlott padlófűtés eseténél, ahol lecsökkenti a fugaképződés arányát. Kaphatóak átlagos, normál, erős és rendkívül ellenálló fedőlakkok.


Az átlagos száradási idejük a lakkoknak kb. Az Murexin vízbázisú parkettalakjai szinte minden igényt kielégítenek a normál lakótéri környezettől kezdve az ipari lakkokon át a sportpályák védőbevonatáig egyaránt. Tömörfa parketta esetében a járulékos költség is magasabb ( alapozó , ragasztó, fugázó, lakk és a munkadíj). Mint látható a két termék közötti árszint igen nagy.


A szalagparketta ezt a különbséget csökkenti úgy, hogy mind termékmutatókban, mint árszintben a két termék közé illeszkedik a piacon. Kiegészítő termékek Murexin Dalapozó - Parketta Technika webáruház. Mert az összes alapozó matt, ráadásul az alapozó festékek is bármilyen színre bekeverhetőek. Mi Tikkurila Feelings Furniture Primer festéket használtunk a festés során, két rétegben.


A tetőtérben viszont már inkább szerettünk volna fényesebb felületet, ott már ezért nem az alapozót, hanem a fedőfestéket használtuk, amelyik Tikkurila Feelings Furniture néven fut. A Prime egy vízbázisú parketta alapozó , amely rugalmas bevonatot képez a parketta felületén. Széles választékban található üzletünkben parketta kiegészítők. SUPRALUX GEMINI TIVINIL PARKETTA ALAPOZÓ 1L és még 1termék közül választhat a kategóriában.


Parketta csiszolása, lakkozása Bona Traffic (Svéd) fedőlakkal A felületet durva szemcseméretűvel , majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. Az alapozás után lehet nekilátni az aljzatöntésnek. Akkor végeztük jól a dolgot, ha a kiöntést úgy kezdjük, hogy az alapozó még nem száradt fel teljesen a felületen.


Parketta alapozó

Persze az felhasználás szerinti várakozási időt be kell tartani. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja. Régi megkopott parketta felületek simára csiszolása, alapozó réteg és fedőréteg lakkozással.


Hajópadló teknős részek síkba csiszolása. Régi szegélylécek bontása, új faanyagból történő cseréje, pótlása. Gazdaságosabbá teszi a parkettalakkok alkalmazását, és megakadályozza a sötét színező anyagok átszivárgását a fából a lakkrétegbe. Gyorsan száradó parketta lakk alapozó.


Parketta alapozó

Felületelőkészítés, felhordás: A Supralux Tivinil parketta alapozó csak csiszolt, száraz, pormentes és viaszmentes felületre hordható fel. A csiszolás során (pl. a csiszolóeszköz kézi élezésénél) esetleg a felületre került apró fémrészeket el kell távolítani. MUREXIN AP AQUA PARKETTA ÁPOLÓ. Használat előtt az alapozót gondosan fel kell keverni. Mindenféle vízálló padló és padlóburkolat, valamint bevonattal ellátott parketta felületek csúszásgátló különleges tisztítószere mind az első, mind a rendszeres takarításhoz, ápoláshoz.


A Supralux Gemini TIVINIL parketta alapozó csak száraz, csiszolt, por-, szennyeződés és viaszmentes felületre hordható fel. Ha parkettát bitumenbe fektették, az alapozó oldószere oldhatja a bitument, ami a parkettán fekete elszíneződést okozhat! Hengerrel és ecseteléssel egy.


Parketta alapozó

Lakkok, olajok, parketta , csiszolás, bona. Keressen termékeink között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések